sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Escondido

Vuokrasimme auton San Diegosta ja lähdimme ajelemaan pohjoiseen pieneen kaupunkiin nimeltä Escondido. Täältä löytyi meidän varsinainen majoituksemme, jossa olemme seuraavat kolmisen viikkoa (lukuunottamatta retkiä, jotka aiomme tehdä kauemmas). Majapaikkamme on nimeltään Welk`s Resort, ja se onkin oikeastaan varsinainen kommuuni, jossa on oma golfkenttä, uima-altaita, teatteri, pari kauppaa ja ravintolaa. Hieman liian juppimainen meidän makuun, mutta hyvä puoli on, että meillä on oma ovi eikä kenellekkään tarvitse ilmoitella missä liikumme ja koska tulemme takaisin.

Liikennettä piisaa täälläkin


Vuokrasimme tälläisen hybridiauton.

Meillä on huoneisto, jossa makkarin lisäksi olkkari-keittiö. Hyvä että saadaan haettua kaupasta ruokaa jääkaappiin ja voimme syödä täällä kun mieli tekee.

Parvekkeeltamme on näkymä golf-kentälle (jonne meillä ei ole asiaa ilman Green Gardia)

Löysimme ostarilta Walmartin, josta teimme paljon edullisia ruokaostoksia

Täällä on kassoilla hassu tapa pakata kaikki ostokset moneen muovipussiin, vaikka ostaisi vähemmänkin.

Hieno vesipannu huoneessamme

Hassun näköisiä vesimittarijärjestelmiä on joka kadunkulmassaJa samanlaisia vesiposteja kuin Aku Ankassa!
 
Welk`s Resort :)

Näillä seuduin on paljon maahanmuuttajia, pääasiassa mexikolaisia. Ja kaikki ihmiset ovat tosi avuliaita ja ystävällisiä meille täällä. Moni tuntee jopa jonkun omituisen suomalaisen :) ...ja kohta pari lisää!

Huomenna lähdemme ajamaan kohti Yosemiten luonnonpuistoa. Siellä meneekin suunnitelmien mukaan pari päivää, sillä näkemistä pitäisi riittää.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...