tiistai 20. syyskuuta 2011

Matka lähestyy

Vielä pari päivää, ja lähdemme jälleen lentokentälle. Välilasku on Chigagossa ja päämääränä San Diego. Pyykkiä on pesty ja hieman mietitty, millaisia kenkiä ym. pakataan mukaan, mutta varsinainen pakkailu jää viimeiselle päivälle -kuten aina. Viikonloppuna tuli telkkarista dogumentti Yosemiten luonnonpuistosta, jonne lähdemme heti suunnistamaan. Puisto on täynnä kauniita kallioita, vesiputouksia ja metsää.

Veimme tänään Laikun hoitoon. Nooran poikakaverin pikkusiskot huolehtivat siitä mielellään. Laikku miukuu joskus vähän autossa, mutta sopeutuu saman tien aina uuteen ympäristöön.

Ei Lakku oikeasti ole näin pullea...

Paljon tavaraa mukaan: hiekkalaatikko, eväitä, nukkumakoppa jne...

Tein tänään broilermakaronilaatikon, josta riittää Erikalle syötävää pitkäksi aikaa
Erika tekemässä manikyyriä samalla kun lukee huomisiin enkun yo-kirjoituksiin


Huomenna täytyy käydä vielä kirjastossa palauttamassa pari kirjaa. On ollut mielenkiintoinen matka lukea ensin jälleen yksi Coelhon kirja (Paholainen ja neiti Prym) Tämä ei ollut paras lukemistani Paolon kirjoista, mutta herätti ajatuksia siitä, mitä kaikkea ahneus voi ihmisessä saada aikaan. Tänään luen vielä loppuun Hellstenin Tekijän. Tämä kirja taas tuntuu kritisoivan ihmisen tapaa elää kiireen ja stressin ympäröimänä. Molemmat saavat ajattelemaan sitä, mikä elämässä on tärkeintä ja mihin kannattaa pyrkiä saavuttaakseen sisäisen harmonian.

Saattaa olla, että kirjoitan seuraavan kerran vasta matkalta. Otan läppärin ja tietysti kameran mukaan, ja jos on mahdollista, päivitän matkareittimme kun aikaa löytyy ja jos yhteydet pelaavat.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...