maanantai 17. lokakuuta 2011

Hank Moody!

Lomamme Jenkkimaalla alkoi käydä vähiin. Lähdettyämme Las Vegasista takaisin Escondidoon meillä oli enää yksi kokonainen päivä aikaa. Käytimme sen hissukseen pakkaillen ja kävimme pariin kertaan altaallakin. Löysimme keskustasta pari hyvää uutta ruokakauppaa lisää etsiessämme syötävää, ja kävimme samalla molemmat leikkauttamassa hiuksetkin meksikolaisella kampaajalla. Maksoi yhteensä vain 25$...

Näitä on aina tehnyt mieli maistaa. Siellä on todellakin tavallinen kypsentämätön omena sisällä ja päällä milloin mitäkin, me valkkasimme toffee-pähkinän. Ehkä lapset syövät hedelmiä helpommin saatuaan näitä, tiedä sitten.

Meksikolaisesta kaupasta löysimme Aloe Vera-juomaa. Maistui ihan raikkaalle.

Ostimme myös naminmakuista porkkanakakkua...

Meillä oli tosi aikainen herätys, koska lento lähti puoli kahdeksan aikaan paikallista aikaa ja sitä ennen piti ajaa vuokra-auto San Diegoon, tankata ja palauttaa se. Onneksi ehdimme kentälle hyvin, vaikka ei ihan helppoa ollut pimeässä löytää Avista ja bensa-asemaa...

Meillä oli kaksi vaihtoa, ensin lensimme New Yorkiin, ja sieltä sitten Lontooseen. New Yorkiin mennessämme lento kesti kuutisen tuntia. Koneessa oli kaksi hauskaa yllätystä: ensinnäkin joku nuori mies kosi kaiuttimien kautta julkisesti tyttöystäväänsä, jonka jälkeen he joivat shampanjaa ja kaikki taputtivat.

Toinen jymy-ylläri oli Hollywood-julkkis, joka oli samassa koneessa parin penkkirivin päässä meistä: David Duchovny eli Hank Moody fanittamastamme Californication -sarjasta! Kauko nappasi hänestä pari salakuvaakin, kun hän käväisi vessassa:Jouduimme odottamaan 7 tuntia New Yorkin kentällä ennenkuin pääsimme jatkamaan matkaa. Aika kului kuitenkin hyvin katsellessamme filmejä omalta läppäriltä, ja kävimme syömässä herkullista ruokaakin.

New Yorkista Lontooseen matka kesti noin 7 tuntia, josta puolet meni torkkuessa ja toinen puoli tutkiessa koneen filmitarjontaa.

Lontoossa meillä oli kiireinen vaihto ja juoksemalla portille ehdimme juuri koneeseen. Vajaan kolmen tunnin lennon jälkeen olimme vihdoin Suomessa, ja matka jatkui bussilla kotiin.

Roskiksesta huomattiin, että kotona oli vietetty nuorimmaisen hurjia18v -bileitä...

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...