torstai 13. lokakuuta 2011

Kahjossa kaupungissa

Maanantaina suunnistimme kohti uusia seikkailuja. Suunnittelimme viikonloppuna, että olisi kiva nähdä vielä Grand Canyon, kun on vielä aikaa ja täällä ollaan. Se on kuitenkin melkoisen kaukana Escondidosta, joten erilaisia vaihtoehtoja päästä sinne täytyi punnita. Lopulta päädyimme varaamaan netistä hyvin edullisen motellimajoituksen Las Vegasista 2 yöksi, ja toisilta sivuilta Grand Canyon Tour -lennon yli vuoriston.

Las Vegas ei ole ollut minulle -eikä Kaukollekaan koskaan mikään "pakko-päästä-kohde", pikemminkin päinvastoin...mutta tässä sekin tuli samalla nähtyä. Onhan monia leffoja kuvattu siellä, ja on kiva aina tunnistaa paikkoja, joissa on käynyt. Ajomatkaa Vegasiin oli 4-5 tuntia, josta suurin osa tylsää aavikkonäkymää.


Miten ihmeessä tuo lausutaan?

Las Vegasin lähestyessä katujen varsille alkoi tulla jättimäisiä mainoksia -lähinnä tyttöshowmainoksia...

Saavuttuamme Vegasiin, huomasimme että se oli pienempi kuin osasimme odottaa. Sekä hyvin erikoinen ja superteennäinen paikka, mutta siellä oli paljon ihmeteltävää. Tyttökauppa oli suorastaan räikeää: joka kadunkulmassa jaettiin kortteja, joissa oli tyttöjen kuvia ja puhelinnumeroita. Tietysti myös toinen toistaan suurempia ja komeampia pelisaleja oli kaikissa hotelleissa; jopa meidän pikku motellissammekin. Ihme kulttuuri sekin, joka ei meikäläiselle aukea. Minulle riittää Yatzy, pari kivaa korttipeliä ja lautapeliä.

Olimme tosi tyytyväisiä motelliimme, se oli juuri sellainen kuin halusimme, siisti pieni paikka, jossa viettää pari yötä. Meille kuului myös Grand Slam -aamupala, joka sisälsi paistettua perunaraastetta, paahtoleipää, paistettua kananmunaa ja pari isoa pannukakkua. Pekoniakin olisi vielä kuulunut, mutta sen hylkäsimme heti ensimmäisenä aamuna, ja toisenakin riitti runsaasta aamiaisesta vain munat ja paahtoleivät. Amerikkalaiset pannukakutkaan eivät tahdo maistua miltään kun on tottunut suomalaisiin.

New York New York hotelli oli vähän eri luokkaa kuin meidän pikku motellimme

Tuntui kuin olisi ollut New Yorkissa...ainakin vähän.
Kaupungin kokoon nähden siellä oli ihan liikaa autoja


Hulppea sisäänkäynti vei suoraan isoon pelisaliin

Hard Rock -cafe täälläkin

Pilvenpiirtäjähotelleja ja superkalliita liikkeitä

Pikku -Pariisikin oli Vegasissa


Hämärän tullen kaikki alkoi näyttää entistä satumaisemmalta.


Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...