perjantai 28. lokakuuta 2011

Terveyssuklaata

Ostin luontaistuotekaupasta Raakasuklaan valmistuspaketin.Tiedän, että tarvikkeet erikseen ostettuna olisivat varmaan tulleet edullisimmaksi, mutta halusin kokeilla juuri tätä pakettia enkä lähteä metsästämään reseptiä netistä, ainakaan vielä. Tästä lähdettiin:
Pakkaus sisältää pikku purkin kookosöljyä, agavesiirappia ja etummaisessa pussissa Gojimarjoja. Kaakaopussissa on kaakaovoita, lucumajauhetta, raaka-kaakaojauhetta, macajauhetta ja himalajansuolaa. Ai kun hienon kuuloisia ainesosia!

Ensimmäisenä sulatin kookosöljyn vesihauteessa. Siihen meni 5-10min.


Seuraavaksi agave-siirappi ja sula kookosöljy sekoitettiin tyhjässä astiassa myöskin vesihauteessa. Ne eivät oikein sekoittuneet keskenään, mutta sillä ei varmaan ole merkitystä.


Lisäsin kaakaojauhepussin joukkoon ja sekoittelin hissukseen, kunnes kaikki rakeet olivat sulaneet kunnolla.Tässä vaiheessa seos alkoi näyttää jo aika herkulliselta, mutta tuoksu oli hieman omituinen. Olin aiemmin pilkkonut Gojimarjoja hieman pienemmiksi sekä murskannut laatikosta löytämiäni manteleita ja saksanpähkinöitä. Lisäilin niitä samalla muotteihin suklaaseoksen kanssa.

Annoksesta tulee 400grammaa suklaata. Nyt ne ovat jäähtymässä parvekkeella. Illalla ajattelin lämmittää saunan ja siemailla olutta ja maistella terveyssuklaata!
Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...