tiistai 15. marraskuuta 2011

Missä mennään?

Barcelonassa kesällä 2010 Nooran kanssa.

Koska blogini perustuu matkustelun lisäksi Barcelonaan muuttamiseen, kerron vähän missä tällä hetkellä mennään ja mitä suunnitelmia meillä on. Olemme edelleen ensi vuonna muuttamassa Espanjaan ja siksi asuntomme täällä on lähes jo myynnissä. Virallisesti ei, koska nuorimmaisemme Erika kirjoittaa juuri lukiossa ja haluamme pitää hänen yo-juhlansa keväällä joko täällä asunnossa tai jossain muualla, mutta Suomessa kuitenkin. Eräs pariskunta kävi jo katselemassa tätä asuntoamme ja olemmekin miettineet jotain väliaikaisratkaisua jos saamme tämän ajoissa myytyä.

Olemme jo melko hyvin saaneet myytyä tai annettua ylimääräisiä huonekaluja ym. mitä emme voi Barcelonaan viedä mukanamme. Meillä on vuokrattuna myös varasto jonne sijoitamme osan. Hämmästyttävää miten paljon ylimääräistä tavaraa voikaan olla vaikka olemme muuttaneet jo monta kertaa ja joka kerta heittäneet jotain pois!

Laikku-kissamme kohtalo on myös ratkennut. Lapset eivät voi sitä ottaa, joten ensin ajattelimme vievämme sen asunto-autollamme ensi kesänä Barcelonaan. Vanhalle kissalle pitkä ajomatka Münchenin kautta (käymme kyläilemässä ensin siellä) voisi olla liian rankka. Saattaisi se Sant Pere Mitjan kattoterassilla mielellään köllötelläkin -tai sitten ilmasto olisi jopa sille liian kuuma, vaikka vilukissa onkin. Onneksi satuimme löytämään Laikulle hyvän uuden kodin, jonne se muuttaa tänään. Hieman haikein mielin viemme sen, mutta iloisina kuitenkin siitä että se saa hyvää hoitoa. Onneksi Laikku ei muuta kauas (Nooran poikakaverin äidille), joten pääsemme joskus vielä katsomaan sitä.Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...