maanantai 28. marraskuuta 2011

Villa Roosa

Tein lauantaina retken naapurin kanssa Orimattilan vanhalle huopatossutehtaalle, jonka nimi on nykyään Villa Roosa. Vuodesta 1991 siellä järjestettiin tekstiilitaidenäyttelyitä ja omistajanvaihdoksen myötä 2007 siellä on alettu järjestää myös muunkinlaisia taidenäyttelyitä. Nyt siellä on esitteillä Orimattilan nykytaiteen näyttely ja halusin nähdä sen. Esillä oli useiden paikallisten taiteilijoiden töitä, mm. Tytti Götschin, Marko Suomen, Tapani Kokon ym. Oli mukavaa taas kylpeä ihanissa väreissä ja tunnelmissa!

Näyttelyn jälkeen kävimme rakennuksen viihtyisässä kahvilassa ja söimme ihanaa tyrnimarjaleivosta ja mutakakkua...njamps.

Vanhassa huopatossutehtaassa oli myös myymälä, jossa oli myytävänä paljon ihania Suomessa valmistettuja käsitöitä, suurin osa huovasta tehtyjä!

Villa Roosa
I made a trip on Saturday with a neighbor  to the old Felt boot factory in Orimattila. Factory`s name is nowadays the Villa Rosa. Since 1991, there took place textile art exhibitions and after a change of ownership in 2007 there have been also other kinds of art exhibitions. Now there is an exhibition of contemporary art with artists from Orimattila and I wanted to see it. There are number of local artists' works, for example from Tytti Götsch, Marko Suomi, Tapani Kokko etc. I loved those colours and the athmosphere!

After the exhibition we went for a cafe and ate a wonderful  mud cake ... 


There was also a little shop in the old factory which sold some nice handcraft made in Finland!Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...