keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Voi pyhä laiskuus

Minulla on aina suunnitelmia. Ikäänkuin eräänlainen lukujärjestys kouluajoilta olisi jämähtänyt alitajuntaani, ja sen mukaan pitäisi elää. Tai ainakin tuntuu, että olisi kiva kun pystyisi  noudattamaan jokaista suunnitelmaansa ja päähänpistoaan. Käymään kuntosalilla ainakin 3 kertaa viikossa ja muinakin päivinä harrastamaan monenlaista liikuntaa. Ilmoittautua kansalaisopiston englannin- saksan ja espanjankurssille ihan vain kehittämään itseään. Ja mitä muuta sieltä löytyisikään nyt kun minulla on aikaa! Miksi kodinkin siistinä pitäminen on aina kuin isokin projekti?

Vaan kun ei, koska en pysty olemaan Täydellinen Nainen, tyydyn olemaan vain keskinkertainen soffaperuna, joka silloin tällöin sinkoilee sinne tänne ja innostuu helposti uusista asioista, mutta  turhankin lyhyeksi aikaa. En ilmoittautunut tänä vuonna millekkään kurssille mihinkään opistoon. En ole kesän jälkeen hommannut kuntosalikorttiakaan. Ajattelin lämpimän syksyn innostavan minut vielä lenkille mageella maastofillarillani, mutta tajusin eilen että taidan odottaa pakkasia...että voin hyvällä omalla tunnolla mennä salille spinning -tunnille.

Tänään on kuitenkin ollut niin ihanan aurinkoinen sää, että menin aamulla läheiseen ryteikköön kameran kanssa. Varhaiset aamut (jos pääsee sängystä ylös tarpeeksi ajoissa...) tai auringonlaskut ovat mielestäni kuvauksellisempia vuorokaudenaikoja. Vuodenajoista pidän eniten syksystä ja varhaiskeväästä. Molemmissa on paljon samaa:  pakkasen tekemiä kauniita kuvioita luonnossa.
2 kommenttia:

Lara-Elain kirjoitti...

Kiitos komentista! Sinä kirjoitit saksaksi (osaat hyvin!!), siksi vastaan suomeksi :)
Olen aina niin iloinen kun saan suomalainen lukija :)
Luin espanjaa koulussa, mutta en muista paljon... Onnea espanjan opiskelu!!

Matkatar kirjoitti...

Kiva kuulla! Kiitos kiitos! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...