sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Whippet kylässä

Saimme eilen yllätysvieraan, jolla oli söpö koiranpentu mukanaan. Sen nimi oli Tytti ja se oli rodultaan Whippet.  Laitoimme makuuhuoneemme oven kiinni, koska Laikku nukkui siellä ja Tytti sai vapaasti ihmetellä ja nuuhkia paikkoja.


Laikun ruuat maistuivat mainiosti.


"Voisit pikkuhiljaa lopettaa tuon räpsimisen..."

Lopulta Tytti nukahti kiltisti sohvalle.

Laikku heräsi makuuhuoneessa ja halusi innoissaan pois, kun avasin oven. Sillä ei ollut aavistustakaan, että koira nukkui sohvallamme. Se tuli tohkeissaan maukuen juttelemaan meille ja kehräsi koko ajan. Sitten se hyppäsi sohvalle ja Tyttikin heräsi. Molemmat tuijottivat toisiaan kivettyneinä, lopulta Laikku alkoi sähistä ja muuttui haisunäädän näköiseksi kun se pörhisteli turkkiaan.

Tytin lähdettyä Laikku oli vielä pitkään epäluuloinen ja kesti 3 tuntia ennenkuin se pystyi rentoutumaan ja nukahtamaan sohvalle. Vielä tänäaamunakin Laikku nuuskutteli kohtaa, jossa Tytti eilen nukkui...hassu kissa!


Kauko toi minulle Espanjasta lehden tuliaisiksi...hauska huomata, että jotain jo ymmärtää, vaikka olisi kiva ymmärtää enemmänkin...

Reilu viikko sitten tekemiäni terveyssuklaita on vielä jäljellä. Minä tykkään niistä hirmusti, mutta muilta en ole ihan samanlaista kommenttia kuullut...


Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...