tiistai 13. joulukuuta 2011

Mitä haluaisit lukea blogistani enemmän?

Vaikka olen ajatellut että blogini keskittyisi matkoihin ja joskus myöhemmin elämässä Barcelonassa asumisen ihmettelyyn, niin olen poikennut asettamaltani polulta moneen suuntaan. Välillä on kiva kirjoittaa omasta elämästä muutakin. Koska minua kiinnostaa niin taiteet ja valokuvauskin, sekä terveellinen ruokavalio ja liikunta, niin on mukavaa välillä kirjoittaa niistäkin.

Mutta nyt kysyn teiltä lukijat, mihin suuntaan haluatte blogini menevän jatkossa? Jatkanko samaan malliin, kerronko jotain vanhemmista matkoistani (uusia odotellessa...) vai syventyisinkö postaamaan tarkemmin pohdintojani terveelisestä elämäntavasta? Entä kuinka paljon lukijoitani kiinnostaa piirustus- valokuvaus yms asiat? Olisi kiva jos vastaisitte vasemmalla olevaan valintaosioon, - ja voi tähän postaukseenkin kommentoida lisää.

Huomaan, että blogiini eksytään kuitenkin useammin kuin mitä nuo 7 rohkeaa rekisteröitynyttä lukijaani (joista 3 omia tyttöjämme hehe) ehtivät lukea, joten ajattelin tälläisen kyselyn olevan paikallaan.


Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...