sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Erikoisoluita maistelemassa

Vietimme eilen Tyttöjen iltaa Nooran ja Erikan kanssa Lahdessa. Menimme ensiksi katsomaan uuden Aku Louhimiehen ohjaaman kotimaisen elokuvan Vuosaari. Se oli aika realistisen synkkä kuvaus lähiöasumisesta Helsingin Vuosaaressa. 


Leffan jälkeen söimme lohipatonkia ja laskiaispullia Nooralla. Maistelimme samalla erikoisoluita, joita olimme hankkineet. Meillä oli englantilaista kullanruskeaa, Müncheniläistä aromikasta sekä skottilaista mustaa olutta. Oli tosi hauskaa maistella näitä erityyppisiä oluita.Tuo kullankeltainen oli aika tavallisen makuista, ihan ok. Minä tykkäsin myös tuosta saksalaisesta oluesta, mutta tytöille se oli hieman liian vahvan makuista. Viimeiseksi maistelemamme skottiolut oli ihan mustaa. Se maistui ihan kuin vahvan kahvin ja oluen sekoitukselle. Aika omituista se oli, mutta hauska maistaa kuitenkin.

 Tasting special beers
We had a girl`s night yesterday in Lahti. First we went to see a finnish movie "Vuosaari". It is directed by Aku Louhimies and was a sad but realistic story from people living in a suburb.

Next we ate delicious lax sandwich and tasted some special beers. We had english golden beer, spicy beer from Munich and scottish black beer. It was exciting to taste different kind of beers. The scottish one was very odd, like very black coffee with beer together.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...