perjantai 17. helmikuuta 2012

Makrohaaste: Kangas

Uusi makrohaaste julkaistiin jälleen viime keskiviikkona ja lähdin jälleen penkomaan varastojani. Löysin mielestäni aika kivan ja erilaisen vaihtoehdon Mexikon matkan valokuvistani parin vuoden takaa. Tässä on siis Mexikon kaunis lippu liehumassa tuulessa.

Aina ei tule ajateltua, että maiden liputkin ovat kangasta. Itsellänikin on kokemusta liputuksesta, sillä olin usein mieheni mukana liputusreissuilla, kun hän hoiti kaupunkimme "lippurinkiä" jokunen vuosi takaperin. Kesäisin oli ihan mukavaa aikaisin aamulla nousta nostelemaan lippuja ja ihailla samalla heräävää luontoa. Talvipakkasessa se ei ollut aina niin herkkua kun tankojen narut olivat ihan jäässä.

Muiden Kangaskuvia löydät täältä.


Macro challenge: Textile
The new macro challenge is Textile. I found this picture, which I took a couple of years ago. It is from our trip to Mexico.


3 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Totta ... kangasta se on lippukin :)

kaari3 kirjoitti...

Värikkäästi liehui lippu ruutuun! Olitko mukana "Meksiko" kollaasissakin?

Matkatar kirjoitti...

En ole ollut näissä makroviikkojen haasteissa vielä kovin kauaa mukana, joten en ole huomannut Maksiko-kollaasia. Näistä kuvaustehtävistä innostuu aina vain enemmän ja enemmän. Hyvä juttu, sillä näin tulee tutkittua omaa kameraansa eri tavalla ja oppii muutenkin miettimään kuvan ideointia, sommittelua yms.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...