torstai 23. helmikuuta 2012

Makrohaaste Kuva

Eilen julkaistiin jälleen uusi viikottainen makrohaaste. Se on tällä kertaa Kuva. "Tähänhän kävisi periaatteessa mikä kuva vain", oli ensimmäinen ajatukseni, mutta lähdin lopulta lähestymään aihetta "kuva kuvassa" tyyliin.


Otin kuvan ilmoitustaulultani, jossa on paljonkin mukavia kuvia ja muistilappuja, laskuja yms. Tässä kohtaa on vasemmalla ylhäällä hassu kuva Laikusta. Se viettelee mukavia eläkepäiviään uudessa kodissaan ja voi paksusti. Sen alla on kuva taannoiselta Maltan matkaltamme. Kävimme siellä taidemuseossa katsomassa kiinalaisia Terrakotta sotilaita. Se oli ehkä vaikuttavin näyttely, missä olen koskaan ollut.

Suurin kuva on viime syksynä kuntosalilta otettu mainos uudesta tehokkaasta Cxworx -treenistä. Ikävä kyllä se on edelleen testaamatta. Enkä ole saanut edelleenkään sitä uutta kuntosalikorttiakaan ostettua, huokaus. Ihmetyttää jo itseänikin näin pitkä ja laiska jakso.(Viikon sisällä jumpat = puoli tuntia vatsalihastreeniä...)

Tuo oikeanpuoleinen iloinen sammakko on jostain päin maailmaa ostettu kirjanmerkki. En kyllä enää muista mistä.

Muiden kuvaamia makrokuvia löytyy täältä.

Pst! Etsin blogiini uutta ulkoasua, joten älkää ihmetelkö minne joudutte, jos tämä vaihtelee tässä lähipäivinä enemmänkin. Kaipaan vähän raikasta vaihtelua! Mielipiteitä voi kommenttiboksiin mieluusti laittaa!


Macro challenge: Picture
This week the subject is Picture. This photo is taken from my notice board.

4 kommenttia:

kaari3 kirjoitti...

Inspiratio tai muistotaulu seinällä on kiva! Jouduitko siistimään kuvaa varten :D

Matkatar kirjoitti...

Kiitos! En juuri siistinyt, tuossa kohtaa vain sattui olemaan kivoja kuvia, laskut ym. tylsät jutut on alempana! :)

Pirkkoinkeri kirjoitti...

Mukavasti eriaiheisia kuvia kuvassasi.

TeeTee kirjoitti...

Nätti pohja sinulla tämä ruskean kuviollinenkin on. Tykkään toteutuksestasi tässä haasteessa. Tässä on ajatusta ja kissa on hauska! Minä laiskimus en kuntosalille lähtisi vaikka vähän maksettaisiin ja sehän on tietysti ainoastaan huono juttu se... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...