maanantai 27. helmikuuta 2012

Pomeloa ja palautusjuomaa

Maistoimme viikonloppuna ensimmäistä kertaa hedelmää nimeltä Pomelo. Wikipedia kertoo, että se on kotoisin Kaakkois-Aasiasta. Tämä meidän syömämme lajike oli hunajapomelo ja se on appelsiinia muistuttava, iso keltainen hedelmä, jossa on tosi paksut kuoret. Se kasvaa villinä Malesiassa. Maku muistuttaa greippiä, mutta on silti makeampi. Se voi kasvaa jopa 2 kg painavaksi! En huomannut punnita tätä meidän pomeloamme, mutta iso se oli. Hedelmälihan sai oikein käsin kaivaa paksujen kuorien ja kalvojen seasta, mutta ihan hyvää oli.
Maanantai ei ole ollut koskaan minulle mikään kuntoilun intoilupäivä, mutta eilinen Tracy-treeni tuntui jomottavassa niskassani niin riemastuttavalta, että halusin tänäänkin jumpata selkää ja vatsalihaksia. Tuli taas kiva olo, ja jumpan jälkeen maistui palautusjuomaksi pakkasesta vadelmia, sekaan maitoa ja proteiinijauhetta. Yleensä teen sen maidosta, banaanista ja seesaminsiemenistä, mutta banaanit olivat loppu. Vaan ei se mitään, -kaikkihan tähän käy mitä kaapeista löytyy!


Ehkä joku tarkkaavainen on huomannut blogini ulkoasun muutokset viime aikoina. Olen yrittänyt raikastaa ja uudistaa sitä. Olisi kiva kuulla mielipiteitänne kommenttiboxiin, miltä tämä nyt teidän mielestänne vaikuttaa. Itse tykkään näistä väreistä, tausta olisi voinut vähän erilaisempikin, mutta saa nyt toistaiseksi kelvata. Jos vaikka itse saisin jossain vaiheessa jotain taustaa aikaan paremmalla ajalla.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...