sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Talviuni on ohi!

Nyt tänä viikonloppuna päätin vihdoin, että pitkä talvihorrokseni saa luvan loppua. Nyt kun päivät ovat jo selkeästi pidentyneet ja aurinkokin paistaa lähes joka päivä, jaksan taas eri tavalla innostua kaikesta ja iltaisin puuhata kaikkea kivaa.

Lähinnä tarkoitan talviunella tätä kauan kestänyttä säännöllisemmän liikuntaharrastuksen puuttumista. Nyt se lusmuilu saa luvan loppua. En aseta itselleni mitään "pakkopullajuttuja", vaan pyrin liikkumaan viikko viikolta vähän enemmän ja säännöllisemmin. Ruokavalioonkin aion kiinnittää enemmän huomiota. Lisää kasviksia ja hedelmiä ja vähemmän herkkuja. Eihän se vaikeata ole. Itsekuri ja motivaatio vaan täytyy pitää yllä. Tarkoitus ei varsinaisesti ole ryhtyä laihduttamaan(vaan ei pari kiloa pois koskaan haittaa..hehe), vaan ennen kaikkea  haluan löytää itsestäni taas lihaksia ja parantaa aerobista kuntoa kesän pyöräilyjä ajatellen...HII! Tule pian kesä!

(kuva netistä)
Tänään innostuimme Erikan kanssa jumppaamaan Tracy Andersonin jumpan mukaan. Se on erilainen treeni, painoja ei juurikaan käytetä, mutta silti se on erittäin tehokas. Etenkin peffalle ja käsivarsille! Tosi hyvä  jumppa ajatellen BCN:n kuntoiluani: tarvitsen ohjelmia ilman painoja, sillä ne jätän Suomeen. (ja siellä kaikki toistaiseksi löytämäni kuntosalit olivat liian kalliita minulle...)

Ihan tennispallon näköinen pullea talitintti lämmitteli parvekkeellamme tänään


Lumi sulaa...jee


Erika sai jännän kirjan luettua
Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...