sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Jiihaa, Lauri Tähkä!

Eilen oli kiva päivä. Minulla oli nimittäin jo kauan sitten varattu liput Lauri Tähkän konserttiin Lahden Finlandiaklubille. Lähdimme hyvissä ajoin, sillä kävimme ensin Rossossa pizzalla. Täytyy taas kehua Rossoa, nimittäin eiliset pizzavalintammekin osuivat ihan nappiin. Tilasimme lohi- ja kanapizzat, ja puolitimme ne. Näin molemmat saivat maistaa eri pizzoja. Namiiiiii!

Illan konsertti oli ihan huippu. Lauri Tähkä on tosi energinen ja positiivinen henkilö, ja hänestä näkee, että hän rakastaa täysillä laulamista ja esiintymistä. Finlandiaklubille mahtuu 650 ihmistä ja se oli loppuunmyyty. Tosi hyvä paikka konserteille, pitäisi useamminkin käydä siellä. Kevään mittaan sinne on vielä monia hyviä bändejä tulossa.Meikäläisen lookki illalla. (ikävä kyllä ainut kuva ja tässä ihan pöllö ilme taas vaihteeksi)
Mieltänostattavan konsertin jälkeen paluu arkeen: klubin ulko- oven avatessamme joku nostaa hametta pyllistäen ja toinen karjuu ja kiroilee kännipäissään vieressä. Räntäsateessa kävelemme autolle nauraen, että kyllä Suomi on ihana maa asua!

Heräsimme tänään aamulla seitsemältä (talviaikaa) ja huomasimme, että yöllä oli tullut oikein kunnon kerros lunta ja oli ihan pilvistä. Painuimme takaisin nukkumaan vielä vähäksi aikaa, ja sillä välin aurinko oli alkanut paistaa. Nyt lumi taas sulaa hyvää vauhtia! Tervetuloa kesäaika, hii!

Näkymä keittiön ikkunasta...

Ihania parvekekukkiani
Espanjassa muuten vuodenajat alkavat määrättynä päivänä. Siellä on nyt kevät ollut 21.3 lähtien ja kesä alkaa vasta 21.6. Suomalaisille kesä alkaa suurinpiirtein kun aurinko paistaa ja pahimmat lumet ovat sulaneet. Sitten alkaa nähdä tyyppejä t-paidoissa ja shortseissa ulkona.


1 kommentti:

miituu kirjoitti...

Hei, kävin visiitillä. Kiva ja pirteä blogi sinulla. Vai Barcelonaan muuttamassa? Ihana kaupunki se onkin. -miituu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...