torstai 29. maaliskuuta 2012

Makrohaaste: Elintarvike / Macro challenge: Foodstuff

Jälleen uusi makrokuvausaihe keskiviikon tapaan. Tällä viikolla se on Elintarvike. Näin jo mielessäni ihanan kauniit hedelmät ja vihannekset, mutta hedelmäkorin ja jääkaapin huutaessa jälleen kerran tyhjyyttään oli etsittävä aihetta muualta. Sai ensin aikaan tälläisen hiukan graafisen kuvan spagetista:
Meillä syödään spagettia ja muuta makaronia useimmiten silloin kun muuta ei enää kaapeista löydy. Joskus  teen ison kana/kasvismakaronilaatikon, jota sitten syömme monta päivää tulisen salsaketsupin kanssa.

Toiseen kuvaan löysin kauniit teepussini korissaan:

On kivaa löytää uusia erimakuisia teelaatuja ja maistella niitä. Tykkään melkein kaikista aromeista,  ainoastaan sitruuna ja karhunvatukkateet ovat sellaisia, joita en mielelläni juo. Teelaaduista tykkään eniten yrttiteestä sekä vihreästä ja valkoisesta teestä, mutta kyllä musta teekin on ihan hyvää.
Meillä ei yleensä koskaan ole kaapeissa mitään vierasvaraa yllätysvieraita varten (koska ehdimme aina syödä ne itse...), mutta kyllä teetä, murukahvia ja Digestivepipareita aina löytyy!

Muiden kuvia löytyy täältä.


New macro challenge is Foodstuff. I didn`t have any beautiful vegetables or fruits at home so I took couple of photos from spagetti and beautiful teebags. We hardly ever have anything to offer to friends, but we always have tee, coffee and Digestive.

7 kommenttia:

sirpa kirjoitti...

Täältä löytyy teetä useampaankin makuun...
Hieno spagetti-kuva!

Aina kirjoitti...

Mainio tuo spakettikimppu ja teenjuontia näytetään harrastavan aivan oikeasti, kun on noin valtava valikoima hyviä laatuja.

pappilanmummo kirjoitti...

Teenjuojan taivas

Tellu kirjoitti...

Upea spahgetti-kuva ...
Meillä tuntuu olevan kovasti samanlainen teemaku :)

arleena kirjoitti...

Pastan kuvakulma on kivasti valittu, hieno kuva.
Teekuvat myös.

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Sulla on upeat teevalikoimat ja niin kauniisti omassa kopassa, noi pyykkipojat on kanssa niin sulosia. Spaghettikuva on myös hauska. :)

kaari3 kirjoitti...

Spagettinen sädekuva valaisee ja lämmittää, kuten teekin! Hyvät valikoimat. Tuon usein teetä Suomesta tuliasina, laadut ovat erilaisia ja pidän eteenkin niiden nimistä "sadepäivän ilo" etc. Miniäni taas tuo teet Perusta, "Canela y clavo" nmmmm...Siis teenystäviä ollaan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...