sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Nimpparipartyt

Päätimme viikko sitten tyttäreni Erikan kanssa, että tämän viikon lauantaina vietämme mieheni nimppareita yllätyksenä. Kutsuimme salaa muutkin tyttäremme poikakavereineen tänne syömään ja kahville.

Leivoimme Erikan kanssa tonnikalapiirakkaa. Löysin tosi hyvän reseptin pari vuotta sitten Nooran yo-juhliin, ja olemme tehneet sitä sen jälkeen aina välillä. (en nyt jaksa kirjoittaa tähän reseptiä, mutta jos joku haluaa sen, laita kommenttiboxiin viestiä)

Tonnikalapiirakan taikina näyttää aika epämääräiseltä, mutta sen ei saa antaa hämätä.

namiiii....

Teimme myös yksinkertaisen juustokakun ilman liivatetta. Päälle laitoimme kinuskia, jonka tein kondensoidusta maidosta. Se on sokeroitua maitotiivistettä, joka on säilykepurkissa. Olikin hauska projekti: maitotölkki laitettiin veteen kiehumaan 3 tunniksi, jonka jälkeen sen sisällä oleva maito oli muuttunut valmiiksi herkulliseksi kinuskiksi.Tässä kuvakollaasi helposta kinuskin valmistumisesta:Valmis juustokakku kinuskin kera.
 Pelasimme vielä Nooran ja Erikan kanssa Carcassonne -peliä ja sitten muut nuoret lähtivät takaisin Lahteen. Erikan kanssa katselimme illalla telkkaria ja joimme italialaista viiniä. Oli ihan ok, mutta ei niin hyvää että kannattaisi laittaa etiketti mieleen. Olen aina ihan hukassa viiniostoksilla, joten päätin, että pitäisi alkaa tallentamaan kuvia hyvältä maistuvista viineistä koneelle.

Noora ja Sampsa, Anne ja Erika. Taavi taisi olla tässä vaiheessa ulkona vähän jäähdyttelemässä...


Yesterday we had a nice little party with our daughters and their boyfriends. We ate some tuna pie and cheese cake. Was delicious!

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...