torstai 1. maaliskuuta 2012

Olipa päivä

Sain eräästä vanhasta sohvalla lojuvasta aikakauslehdestä idean. Siinä on haastateltu erästä näyttelijää siten, että on annettu alku lauseeseen, joka sitten pitää itse jatkaa kertoen samalla omasta päivästään ja elämästään. Tässä siis minun keskiviikkoni tällä viikolla samalla tavalla kertoen:

Aamiaiseksi söin... puolikkaan rahkapurkin, johon sekoitin kaurahiutaleita, agavesiirappia, proteiiinijauhetta ja seesaminsiemeniä. Otin vielä D-vitamiinin ja mukaan omenan.

Pukeuduin... Erikan ruskeisiin farkkuihin ja vaaleanvihreään kauluspaitaan. Siitä väristä tuli keväinen olo. Minun on pakko miettiä jo edellisenä iltana seuraavan päivän vaatteet valmiiksi, koska aikatauluni on aamulla niin tiukka.

Työpaikallani ensimmäiseksi... kaivoin kaapista villasukat jalkaan. Olemme sopineet, että sisällä ei liikuta kengillä, vaan kaikilla on joko sisäjalkineet tai villasukat jalassa. Puolenpäivän aikaan lähdimme käymään Helsingissä Greening Events -tapahtumassa, oli mukavaa vaihtelua. Se on ympäristökonsepti, joka liittyy WDC -tapahtumaan.

Päätin... ruokalassa valita lempparini: ohrasuurimopuuron. Sain sitä lapsena aika usein ja se on tosi hyvää jos sen hauduttaa uunissa. Itse en ole tehnyt sitä muutamaan vuoteen, mutta täytyypäs taas ostaa suurimoita!

Ilahduin... kun Erika leipoi illalla herkkusieni-sipuli-vuohenjuustopiirakkaa. Se oli tosi herkullista ja maistui aika paljon siltä namipiirakalta, mitä Barcelonasta saa kellarikaupasta.


Ostin... Helsingistä perheelle tuliaisiksi Pandan Suklaa Mix Classic -karkkipussin. Tuhosimme sen samana iltana puolessa tunnissa...


Naapurini...ovat harvinaisen mukavia. Meillä on oikea yhteiskommuuni talossamme, jossa on yhteensä 5 asuntoa. Hyvin voi käydä lainaamassa leivinjauhetta tai pyytää jotakuta teelle tai kahville koska vain.

Nolottaa myöntää...  että olen koukussa vampyyrisarjoihin. Tyttöjemme ohella olen lukenut ensin Stephanie Meyerin vampyyrikirjat, ja katsonut niistä tehdyt leffatkin. Sitten katsoin True Blood -sarjoja, ja nyt on menossa Vampire diaries -sarjat...glunk.

Kotona... vaihdoin heti farkut verkkareihin, etsin kotitossut jalkaan ja laitoin teeveden kiehumaan. Minulla on uusi ihana teepannu, jolla haudutan melkein päivittäin itselleni iltateetä. Vieraillekin on ihan eri fiilis tarjota tästä kauniista lasikannusta teetä kuin teepusseista tai sihdeistä! Kannu löytyy täältä.En voisi luopua...perheestäni. Näöstäkin luopuminen olisi tosi kurjaa: matkustelusta ei saisi niin paljon irti, en näkisi enää mitään kaunista ympärilläni ja pelkään muutenkin pimeää. Lukemisesta luopuminenkin olisi kurjaa...vaikka onhan niitä äänikirjoja.

Unohdin... tässä eräänä päivänä jälleen avaimet kotiin. Onneksi Erika oli kotona ja avasi oven. Olen melkoinen sähläri välillä avainten, kännykän yms kanssa. On kai liikaa käsilaukkuja, takkien taskuja yms.

Rasittavin rutiinini...  on lääkkeiden otto. Aamulääke, iltalääke, aamulääke, iltalääke jne...nyt ja aina. Kurja kun ei aina meinaa muistaa siltikään.

Kaipasin... keskiviikkona Barcelonaan, sillä Helsingissä oli ihanan keväinen ilma, paljon ihmisiä ympärillä, musiikkia ja elämää kaduilla. Tuli ihan Barcelonan kadut mieleen...tai melkein. Siellä on paljon kauniimpaa.

Tässä iässä... huomaa, että ei voi syödä niin paljon herkkuja kuin nuorempana, se näkyy heti vyötäröllä. Toisaalta on hyvä puoli huomata, että esim. karkit eivät maistu enää niin namilta kuin ennen (että niitä täytyisi saada joka viikko) Kivaa on myös se, että iän myötä itsevarmuus kasvaa. Vähän turhan hitaasti tosin.

Kotikaupungissani...  on paljon hyviäkin puolia. Olen alkanut arvostaa pikku kotikaupunkiani enemmän asuessani täällä. Ennen näin vain keskustan rumat rakennukset, puliukot ja höpsöt liikkeet. Nykyään arvostan rauhallisuutta, puhdasta ilmaa ja sitä, että peruspalvelut ovat kävelymatkan päässä.

Nukkumaan menin... keskiviikkona normaaliin aikaan, eli ennen klo 11. Viikonloppuisin saattaa venyä vähän pidempään jos katselemme jotain leffaa.

Parasta päivässäni... oli se, kun sain kehuja edellispäivän työstäni. Maalasin kelopuun erään kodin seinälle tiistaina.


1 kommentti:

Erika kirjoitti...

Vähä kiva postaus :D Voisin kopsaa tän itelleniki... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...