keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Shoppailupäivä / Shopping day

Kävin tänään Lahdessa alakerran naapurini kanssa. Onneksi aurinko paistoi ainakin alkupäivästä! Kiertelimme kaupoissa, kävimme teellä sekä Taidegalleria Kipinässä. Olemme molemmat kiinnostuneita taiteesta ja hänen kanssaan käyn tiistaisin yhdessä pastellimaalauksessakin. Kipinässä oli etenkin kauniita grafiikan teoksia.

Kaupoista tuli mukavia löytöjä törsättyä: (kokeilen näissä kuvissa ensimmäistä kertaa käyttää hauskoja "teippejä", jotka näpräilin skannerin ja Photoshopin avulla -kunhan pelleilen heh)


Mosaiikkikaupasta löysin lisää ihania pikku tesseroita. Ostin aiemmin pari styroksimunaa lisää, ja aiomme tehdä  Erikan kanssa niistä uudet koristemunat vielä pääsiäiseksi.

Bodyshopista löysin hauskan silmänympärysiholle tarkoitetun c-vitamiinituotteen. Siinä on kahta eri ainetta, toisen pään geelin pitäisi virkistää ja poistaa turvotusta ja toisessa päässä olevan voiteen tulisi kosteuttaa ja suojata UV-säteiltä. Tuoksu ainakin on ihana (onneksi ei liian voimakas, olen vähän herkkä), toivottavasti kosteuttaa myös ja tuo UV-suoja on tosi hyvä kun kesäkin on tulossa. Tykkään käyttää Bodyshopin tuotteita, sillä niitä ei ole testattu eläinkokein.


Urheilutarvikeliikkeestä löytyi vihreä Gymstick -kuminauha. Se on hyvä ja kevyt mukaan otettava jumppaväline, jolla saa mukavasti lisää vastusta liikkeisiin. Löysin myös kuvan ihanan oranssin vyön jostain putiikista, se sopii kivasti uusiin kesäisiin kenkiini!

Today I was shopping with my neighbour in Lahti. We visited also in Art gallery. It was nice; we both like arts and go together painting on tuesdays. I bought some beautiful new mosaic tiles, belt and c-vitamin lotion for eyes. Hope it is good.


Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...