keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Treeniä, mosaiikkia ja pastellia

Maanantaisessa räntäsateessa minua ei saanut ulos lenkille, ei. Se päivä jäi sisäjumppailuksi. Eilen tiistaina aurinko paistoi  aamupäivällä ja minunkin mielialani parani niin paljon, että kaivoin kenkäkaapista esiin vanhat pehmeäpohjaiset lenkkarini. Lämpömittari näytti olevan hieman plussan puolella, mutta vilukissana pohdiskelin laittaako villatakkia tuulitakin alle vai ei. No en laittanut. Aluksi tuntui vähän vilakalta, mutta kohta tuli jopa ihan kuuma.

Lunta oli maanantaina tullut jonkin verran, eikä kävelyteitä oltu aurattu. Varpaat vähän kastuivat rämpimisessä, mutta ei se haitannut. 10 min reippaan kävelyn jälkeen otin jo juoksuaskelia, ja ensimmäinen pikku juoksuosuus tuntui tosi kivalle. Kävelin välillä ja juoksin taas muutamia kertoja. Oli kyllä ihan hyvä fiilis koko ajan, sen verran rento aloitus kuitenkin, ja olenhan tässä aina välillä tehnyt ripeitä kävelylenkkejä.


Kävin samalla reissulla kaupassa hakemassa juustoa (tosi vaikea muuten löytää kohtuuhintaista juustoa, jossa ei ole älyttömästi suolaa ja rasvaa, ja joka silti maistuukin joltain, grr!). Kalahyllyn ohi en päässyt taaskaan, mukaan tarttui vähän loimulohta ja kirjolohen puolikas.

Täällä kotona innostuin saumailemaan kurssilla tekemääni mosaiikkimunaa. Harmi vain aika moni pieni pala irtosi saumalaastia levittäessä. Ne kyllä onneksi sai myöhemmin putsattua ja liimattua takaisin. Kuvan valmiista iloisesta pääsiäismunastani löytää tästä sivulta.Eilen illalla kävin taas maalaamassa pastelliliiduilla. Oli vähän sellainen olo, etten ollut ihan täysillä motivoitunut aloittamaan uutta työtä, eikä minulla ollut aihettakaan. Selailin siellä lehtiä ja bongasin kuvan norsun päästä (just joo -olisi voinut arvata, heh). Päätin aloittaa tekemään sitä, mutta koska kuva oli lähes mustavalkoinen, halusin siihen haastetta ja eloa lisää käyttäen työssä villejä värejä. Innostuin lopulta värien kanssa sotkemisesta niin, että aika kului tosi nopeesti. Täältä sivulta muuten löytyy kuvat uusimmista pastellitöistäni!

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...