sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Värikollaasihaaste / Colour collage

Tällä kertaa värikollaasihaasteessa olikin tälläisten värien yhdistelmä:No minulle nuo aika kylläiset värit tuovat mieleen Mexikon ja Kuuban. Matkustimme Mexikoon v.2010 ja teimme sieltä muutaman päivän retken Kuuban puolelle. Löysin noista Kuuban kuvistani aika lähelle haasteeseen sopivia värejä, joista koostin kollaasini:


Niin ihanan värikkäitä kuvia kuin siltä reissulta sainkin, niin Kuubasta muuten jäi sellainen fiilis, että sinne en välttämättä enää matkustaisi. Maassa oli niin kertakaikkisen köyhää. Se ei ole muuten häiritsevää, mutta turisti tuntee olevansa siellä niin eriarvoisessa asemassa, ja rahaa yritetään nyhtää koko ajan. Silti palvelu ei toimi, ruoka on huonoa ja kaikki on tosi kallista. Emme kuulleet missään edes musiikkia tai nähneet tanssia, vaikka joka paikassa kerrotaan näin. No, ehkä parissa päivässä ei todellakaan näe mitään.

Muiden värikollaaseja voi siis katsoa täältä.


Colour collage
These colours belong to the colour challenge this week:


I made my collage from my Cuba photos. We visited Mexico and Cuba 2010. Mexico was really nice, but Cuba not so much. Colours there were amazing, but everything was so expensive and still the service was bad. We didn`t even hear any music!10 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Noissa kuvissasi Kuuba on juuri sellainen kuin olen kuvitellut, värikylläinen, aurinkoinen.

Anonyymi kirjoitti...

Tää on tosi ihana :)

Erika kirjoitti...

Se on Meksiko, ei Mexiko ;)) hehheh

arleena kirjoitti...

Mielenkiintoisen monipuolinen kollaasi.

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Mua on aina houkuttanut matkustaa Kuubaan juuri noiden värien takia. Oikea valokuvaajan unelma mesta. Mutta ymmärrän hyvin noi sun kokemukset sieltä. Ai niin, meinas unohtua pääasia, eli tosi kiva kollaasi. :)

kaari3 kirjoitti...

Kuuba on jäänyt matkailussa lapsipuolen asemaan. USAsta sinne emme voi matkustaa, mutta luulen senkin muttuvan lähivuosien aikana. Siinä on silloin hyvä- ja pahapuoli: rahaa virtaa maahan, turistikohteet yleistyvät samaan tasoon kuin muualla,niin ettei aina tiedä missä edes onkaan. Vanha Kuuba on kuvauksellinen ränsistyine rakennuksineen ja vanhoine cadillaceineen. Kumpi parempi? Arvasin heti kuvasi olevan Kuubasta, niin hyvin sait sen luonteen väreineen esiin kollasissasi!

Matkatar kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista!

Liplatus kirjoitti...

Ohoh, ettei olekkaan musiikin rytkettä. Minäkin olen mieltänyt, että kuumat rytmit soi joka paikassa.
Iloinen ja värikäs on kollaasisi.

Jostain syystä en ole koskaan halunnut matkustaa Kuubaan...

Kiirepakolainen kirjoitti...

Voi että mainio, talot, ikkunat, sisäänkäynnit ovat aina viehättäneet minua ja tuo kaunis romuauto. Tyyliä tässä kollaasissa.

Valua Kuvasa kirjoitti...

Ihana kollaasi ja hyvin sijoittuvat annetut värit siihen. Tykkään todella paljon tästä kollaasistasi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...