lauantai 10. maaliskuuta 2012

Yli 5000 sivunlatausta!

Hii, meikäläisen pieni mieli iloitsee siitä, että räpellyksiäni on joko tarkoituksellisesti tai tahattomasti käyty kurkkaamassa jo yli 5000 kertaa! Jollekin tosibloggaajalle tuo määrä tulee täyteen viikossa tai jopa päivässä, mutta minulla tämä homma on paljon pienempää harrastustoimintaa. (vuodessa 5000, öhöm) Eihän noihin laskureihin ole täysin luottaminen, mutta enemmän ne falskaavat siten, että eivät näytä kaikkia latauskertoja, joten eksyneitä on varmaan vieläkin enemmän.

Rekisteröityneitä lukijoita on nyt 9 -kiitos vain kaikille rohkeille tutuille ja tuntemattomille. Mitenkähän saisin houkuteltua sivuilleni palaavat "haamulukijatkin" rekisteröitymään? Rekisteröityminen ei ole vaikeaa tai maksullista, eikä vaadi edes oman blogin pitämistä.

Moni bloggaaja tekee muuten kilpailuja tms...itse en ole ainakaan vielä sellaiseen ryhtynyt. En keksisi mitään palkintoa, jonka tarpeeksi moni haluaisi voittaa itselleen. Onhan minulla tauluja ja muita "kädentuotteita", joista haluaisin eroon, mutta en halua ottaa riskiä, että kukaan ei haluaisi voittaa niitä...heh. Täytyy yrittää hankkiutua niistä muutoin eroon ennen Barcelonaan muuttoamme. Esim. toisinaan kyläillessämme viemme jotakin mukanamme, tehkööt sitten näillä tuliaisillani mitä haluavat...

On se silti kivaa harrastaa ja maalata aina uusia juttuja, vaikka ne nurkkiin ja varastoihin jäisivätkin pölyttymään! Päättäkööt lapset ja lapsenlapset sitten aikanaan kaiken rääsän kohtalon.

(kuva netistä)

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...