sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Cavaa ja Mosaiikkimunia / Cava and Mosaic eggs

Olemme Erikan kanssa viettäneet tunnelmallista ja rentoa Pääsiäistä kahdestaan, kun Kauko on Barcelonassa. Ruoaksi olemme laittaneet lohta eri muodoissaan ja jälkiruoaksi olemme maistelleet mämmiä kaurasta tehdyllä vaniljakastikkeella. Iltapalaksi on maistunut viinirypäleet, leipäjuusto ja kuohuviini. Leffan kanssa olemme herkutelleet suklaamunilla ja salmiakilla.

Eilinen leffa "Frozen" oli aika jännittävä. 3 nuorta jäi jumiin hiihtohissiin korkealla vuorella, ja seuraavat päivät laskettelukeskus oli kiinni. Oli aika karmivaa seurata heidän taisteluaan elämästä. Suosittelen kyllä tuota leffaa, vaikka näin keväällä tuntuukin, että lumesta on jo saanut tarpeekseen. Tässä traileri tuosta leffasta:


Erikakin innostui tekemään mosaiikista sinisävyisen pääsiäismunan, ja minä tein uuden punasävyisen munan. Nyt meillä on siis yhteensä 3 hienoa ja isoa munaa.


Erika and I have had very relaxing Easter. We have eaten well and watched some movies. We also made 2 beautiful new mosaic eggs. The blue one is Erikas and the red one is my new egg.

Yesterday we watched film "Frozen". It was quite exciting. 3 young people get stuck in ski lift and the skiing center will be closed for next days. There´s a trailer from the film, I recommend it!

2 kommenttia:

D kirjoitti...

Hei milloin olitkaan täällä suunnalla?:)

Matkatar kirjoitti...

Heips, tulen ensi viikolla, laitoin sun blogiin lisää kommenttia siitä!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...