keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Designia ja mosaiikkia / Design and mosaic

Eilen oli kiva ja toimelias päivä. Aamupäivän liimailimme Erikan kanssa mosaiikkipaloja uusiin styroksimuniin. Vaikka olemmekin kahdestaan pääsiäisenä, ajattelimme silti tehdä siitä mukavan juhlan suklaamunineen ja herkkuruokineen. 


Pienet kädet näpertävät ahkerasti pääsiäiseksi mosaiikkimunia.
Kävimme päivällä ulkona, ensin läheisellä kirpparilla kiertelemässä ja sitten kaupassa. Olikin vaihteeksi aika hedelmällinen kirpparireissu: Erika löysi upean ison maljakon ja minä IVANAhelsingin Bambi-kassin. Kassissa ei ollut hihnaa, joten löysin onneksi siihen sopivan metalliketjun hihnaksi toisesta kassista. Tuunaushommiin siis, näin saan hienosta meikkipussista käsilaukun!


Söpö bambikassi, siihen sopiva metallihihna sekä pari pahvipurkkia uusille mosaiikkitöille!

Erikan löytö oli värikäs suuri maljakko. Sopii monenlaiseen sisustukseen.

Kirpparireissun jälkeen teimme yhdessä hyvän treenin; ensin vatsoja 20min ja sitten vielä bodypumppia päälle. Sen jälkeen kiiruhdinkin jo taas pastellikurssille. Minulla on hirvimaalaus menossa. Tajusin, että paljon sen "suomalaisempaa" en ole varmaan koskaan maalannutkaan. Aina on aiheet jostain matkoilta tai muuten vaan saaneet inspiraatiota jostain kauempaa. (no sitä hirveäkin aloin maalata saksalaiselle ystävälleni, joka on Suomifani...)

Tässä vielä Nooralta pari kännykuvaa viime viikonlopulta. Kävimmme Erikaa moikkaamassa hänen koiranhoitohommissaan:


Pentuja oli 3 ja ne olivat ihanan touhukkaita ja pehmeitä

Emo oli jo kyllästynyt imettämiseen ja yritti rimpuilla irti pennuista, jotka roikkuivat nisissä kiinni :)
Yesterday was a nice day. We made mosaic eggs for the Easter with Erika. Later we went to second hand shop. We both found something nice and beautiful. I found a litte bambi-bag designd by IVANAhelsinki. Erika found a decorative vase to her room.


Those dogfotos are from last weekend. Erika was taking care of the puppies and I visited her with Noora.Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...