lauantai 14. huhtikuuta 2012

Elä hetkessä / Live in the moment

Viikonloppu alkanut ihan mukavasti aika koleasta säästä ja sateesta huolimatta. Sade tekee hyvää luonnolle ja lumelle, jee lisää vettä vaan! Tosin minä olen parin päivän päästä lähdössä Barcelonaan -jippii!. .Sieltä palatessani ei taida enää lunta olla muutenkaan. 

Ihanaa vaihtaa välillä maisemaa, päästä lämpimään ihmisten ja elämän keskelle. Vaikka pikkukaupungin elämä Suomessa onkin verraten  rauhallista ja leppoisaa, kyllä sitä alkaa aika äkkiä kaipaamaan enemmän vilskettä. Ja onhan oma miehenikin siellä Barcelonassa odottamassa!

Varsinaisia touhupeppuja nuo pienet koirat. Meillä oli tällä viikolla Tytti yhden päivän hoidossa ja tänään Noora ja Sampsa kävivät pienen Chihuapentunsa kanssa meillä. The secret is in the present. If you watch for the present, you can do it better. (Paolo Coelho, Alcemist)

2 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Oikein ihanaa Barcelonan matkaa!! Nyt onkin hienoa päästä lämpimämpään ja palata, kun täällä ollaan jo kesän kynnyksellä.

Hauskat kollaasit!!

Matkatar kirjoitti...

Kiitos kiitos! Tykkään kyllä täälläkin juuri keväästä, mutta on se kyllä tosiaan ihanaa päästä käymään Barcelonassa taas! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...