maanantai 23. huhtikuuta 2012

Hannerikan blogi / Hannerika`s Blog

Lupasin tässä postauksessa, että teen mainospostauksen sen henkilön blogista, joka ensimmäisenä arvaa mitä kuvani esittää. No tässä on ollut hieman puuhaa tämän Barcelonan matkani tienoilta, joten tämä postaukseni on viipynyt. Nyt siis kerron Hannerikan blogista, johon olen viime päivinä tutustunut.

(kuvaa Hannerikan blogin bannerista)

Hannerika on pitänyt blogia viime vuoden lokakuusta alkaen siirryttyään Bloggeriin Vuodatuksesta. Hän kirjoittaa omien sanojensa mukaan "pieniä suuria ajatuksia, joskus jopa pilke silmäkulmassa". Hänen blogissaan onkin enemmän ajatuksia ja pohdintoja, kuin valokuvia. Kyllä hän silti valokuvaustakin harrastaa, kuvaushaasteisiin osallistumisesta päätellen. Kuten myös liikuntaa, lukemista, leffojen katselua (suosituksia löytyy blogista) ja käsitöitä. Hannerika haluaa bloginsa avulla olla mukana myös kampanjoimassa Unisefin puolesta hyväntekeväisyysasioissa.

Hannerika pohtii joskus postauksissaan hassuja juttuja, kuten esim. sitä, minkätyyppistä treenaajatyyppiä kuntosaleilta löytyy. Tai miten ihmeellinen mies Joulupukki onkaan..Välillä häntä naurattavat Twilight -leffoista fiiliksiä saavat pikkutytöt tai koiranvihaajat. Parasta näissä Hannerikan postauksissa on, että hän osaa kirjoittaa hyvin, joten niitä lukee mielellään.

Sain selville, että Hannerikalla on koira lemmikkinä ja hän on menossa kesällä naimisiin. Blogissa on  jonkin verran häiden ja puvun suunnittelustakin postauksia. Hän on suunnitellut häämatkaa itse asiassa Barcelonaan. Tosi hieno valinta häämatkan kohteeksi! Morsiamen tyyliin Hannerikalla on myös paljon  suloisia Rakkauspostauksia, tässä eräs ajatus loppuun häneltä:

Rakkautta on... ennen nukkumaanmenoa suunnitella tarkkaan puolisonsa kanssa, mitä karkkeja        ostetaan seuraavana karkkipäivänä.

Ja tässä suora linkki tietysti Hannerikan mielenkiintoiseen blogiin, käykäähän tutustumassa!


3 kommenttia:

Hannerika kirjoitti...

Kiitos kovasti tästä! Enpä enää edes muistanut, että olit luvannut tällaisen kirjoittaa, joten kivana yllätyksenä tuli! :)

Vivi Vinna kirjoitti...

Hieno esittely, Matkatar. :) Tästä tulikin mieleen, että voisinko kirjoittaa siun blogista samantyylisen esittelyn..? :)

Matkatar kirjoitti...

Oo, sehän olisi tosi kiva yllätys, tottahan toki!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...