sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Hippijuhlissa / Hippie party

Huomasimme jo pari päivää sitten, että Ciutadellan puistoon ja Arc de Triomfin läheisyyteen ollaan rakentamassa jotain massatapahtumaa. Eilen kuulimme rumpujen pärinää sieltä päin, joten päättelimme tapahtuman auenneen yleisölle. Lähdimme siis katsomaan.

Myyntikojuja oli satoja sekä Arc de Triomfin että Ciutadella puiston alueella. Niissä myytiin kaikenlaista herkuista käsityötuotteisiin ja koriste-esineisiin. Puiston puolella oli enemmän henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin keskittyviä kojuja -kaikenlaisia reikihoidoista, hypnoosista ja akupunktuurista ennustamiseen saakka. Yleisö oli tavallista espanjalaista erikoisemmin pukeutunutta hippiporukkaa. Tuli mieleen viimevuotinen Helsingin Maailma Kylässä -tapahtuma.

Meininki oli rentoa, musiikkia kuului joka puolella ja ilmassa oli herkullisia tuoksuja. Paikalla oli myös paljon sirkusväkeä tekemässä temppuja ja nurmikoilla lepäili jengiä pitämässä hauskaa.

Tätä on Barcelona aidoimmillaan!

Kaaren eteen oli laitettu iso ropelli

Nämä tyypit soittivat ihan brasilialaiseen tyyliin rumpuja!
Puistossa oli nurmikoillakin kaupustelijoita


We noticed a couple of days ago that in the Ciutadella Park and the Arc de Triomf is coming one big event. Yesterday we heard drums from there, so we went to look over.

Market stalls were hundreds. There were sold all kinds of goodies, crafts and decorative objects. In the park was more mental and physical well-being stuff for example reiki, hypnosis, acupuncture and predicting. The people weren`t usual spanish -more like hippies. Came to mind last year's Helsinki Maailma Kylässä - event.

Atmosphere was relaxed, and there was music everywhere. There were also a lot of people doing circus tricks, and many also rested on the lawns having a good time.

This is Barcelona at it`s most authenthic! 

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...