perjantai 27. huhtikuuta 2012

Jotain lohduketta / Some comfort

Tässä on jälleen palauduttu Suomen kamaralle. Tällä kertaa tuntui jotenkin erityisen kurjalta lähteä Barcelonasta. Se alkaa jo tuntua kodilta, vaikka keskeneräinen remonttityömaa tavallaan vielä onkin. Onneksi aurinko on täälläkin paistanut nyt ihan kohtalaisesti ja olihan täällä kotona nuorimmaiseni Erika odottamassa. 

Olemme jälleen yhdessä katsoneet hömppäsarjoja, leiponeet ja höpötelleet. Suunnittelemme tässä samalla hänen yo-juhliaan. Kutsukortit ovat tilauksessa, yksi kuivakakku on leivottu pakastimeen ja muutenkin juhlaa suunniteltu. Aikamoinen prosessi taas.

Jälleen on tehty uusi versio loimulohesta kalatiskille. Se on sinihomejuusto-loimulohi, ja minähän innostuin heti  ostamaan reilun palan. Loimulohta tulen ehdottomasti Espanjassa kaipaamaan! Tässä ei juuri yhtään maistunut se homejuusto, mutta tosi hyvää silti.
Lumi on hyvin sulanut täällä meidän leveysasteilla sillä välin kun olin poissa. Ikävä kyllä se paljasti samalla myös ne ikävät roskat ja muut jätteet, mitä talven aikana on katujen varsille heitetty...Mieheni oli Barcelonassa ostanut ihovoiteeksi Johnsonin vauvaöljyä ja innostuin siitä niin, että ostin täältä samanlaista. Purkki oli erilainen, mutta tuote muuten ihan samaa. Siinä on ihana mieto jasmiinin tuoksu, josta minäkin pidän. Yleensä en voi sietää liian hajustettuja voiteita ja alankin aika pian aivastelemaan.

Erika innostui tänään leipomaan Suklaahippukeksejä. Näitä tulee varmaan myös yo-juhliin. Meikäläinen lohduttautuu Suomi-kulttuurishokistaan mutustelemalla näitä herkkupipareita ja katselemalla lisää hömppää. Löytyisiköhän kirjastosta Serranosarjaa...hmm?

Mukavaa viikonloppua kaikille!Taikinapallot

Valmiit keksit
Once again I`m back in Finland. This time I was really sad leaving  Barcelona behind. The city is beginning to feel like home, even the incomplete renovation. Fortunately, the sun is shining here too, and after all here at home was waiting my youngest child Erika.


We are together again watching soap series, baking and talking. We are also planing her graduation party which is early June. Invitation cards are on order and one cake is baked in the fridge. Quite a process again.

The snow has melted already but you can see the dirty part of it: everywhere is garbage in the nature. Anyway, have a nice weekend you all my readers!

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...