torstai 26. huhtikuuta 2012

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla / Two birds with one stone

Ajattelin oikaista tällä kertaa ja osallistua kahteen valokuvahaasteeseen samalla postauksella, ja vielä samoilla kuvillakin. Makrohaasteessa aiheena on Kirjain / Sana. Valokuvatorstaissa taas aiheena on etsiä oman blogin tilastoista sanoja, joilla blogiin on tultu ja ottaa näiden pohjalta kuva. Mielestäni nämä aiheet voi hyvin yhdistääkin.

Blogini tilastoista kävi selville, että tänne on eksytty eniten seuraavilla sanoilla: Espanja, Barcelona ja mosaiikki. Espanjasta nappasin lämpimät, auringonkultaamat värit, Barcelonasta taas tulee mieleen Gaudin mosaiikinkäyttö. Koska itsekin harrastan mosaiikin tekoa (pienemmässä mittakaavassa tosin kuin talot...), valitsin tämän tekemäni mosaiikkikirjaimen, joka on etunimeni (Sari) ensimmäinen kirjain.


Ja tottakai mieleeni tulee Barcelonasta myös Desiqual. Ihana vaateketju, joka on muuten Barcelonassa 1984 perustettu! Vaatteet ja laukut ovat niin ihania ja värikkäitä, että voisin pukeutua pelkästään niihin. Ikävä kyllä hintataso on aika korkea meikäläisen tämänhetkiselle budjetille. Omistan silti yhden paidan ja ison kassin, jotka ovat sieltä ostettu. Tätä brändiä kopioidaan myös paljon, ja niitä kopioitahan saa sitten halvemmalla.

Tässä Desiqual -kassini yksityiskohtia...joista myös ylläri-ylläri löytyy tuo S (niinkuin Sari)


These photos are all for Macro challenge -and for Photo thursday -challenge. The subject is a letter or a word. The mosaic S is the first letter of my first name (Sari) The Desiqual bag has also S -letter. By the way, Desigual is founded in Barcelona 1984.

24 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

kaksin aina kaunihimpi ja ässät tulivat tässä ja haut.

arleena kirjoitti...

Kaunis mosaiikkityö.
Laukku myös kivan raikas väreiltään.
Hyvin sopi kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Noora kirjoitti...

Näin tänään siinä Lehdon (jos tiiät, se on siin lanun aukiolla) ikkunassa Desigual mainoksen ja pari vaatetta. En sit tiiä onks niille tullu niitten vaatteita :D

Matkatar kirjoitti...

Ahaa, joo kyllä Desigualin vaatteita saa jo Suomestakin, ainakin Helsingistä ja monesta verkkokaupasta. Ja vielä ilmeisesti Lahdestakin!

Matkatar kirjoitti...

Kiitos vain!

sirpa kirjoitti...

Aivan ihana S-kirjain, sopisi muuten mullekin;=)
Laukku on tosi pirtsakka.

Mukavasti sait molemmat haasteet samaan postaukseen.

BLOGitse kirjoitti...

Tuo ässä on ihan ässä! :)
Desigualin vaatteet on minulle ainakin liian pieniä, vähintään liian piukeita. Vai olenko minä liian suuri :)

Jaana kirjoitti...

Milenkiintoinen blogi sulla, Matkatar :)!
Kiitos kun tulit minun lukijaksi ja kiitos kommentista :)!

café con leche kirjoitti...

Aivan ihana mosaiikkiässä Markatar! Ihastuin kyllä välittömästi. Ja toden totta, Barcelona ja Gaudín mosaiikit innoittavat. Muistan, kun vuosia sitten kävin Barnassa, hullaannuin (muunmuassa) Park Güellissa :) silloisen filmikamerani kanssa ja makroilin sielläkin minkä vain taisin.

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihania lämpimiä sävyjä!

Pasi Lepola kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Pasi Lepola kirjoitti...

Matkatarella oli päivän haasteeseen oikein ässä hihassa. Samalla tuli oikein monta kärpästä ihdellä iskulla. Onnistunut vastaus molempiin haasteisiin.

EDIT: typot

*itKuPiLLi* kirjoitti...

No jopas sattui sopivasti, se on aina hauska, jos kaksi haastetta voi jotenkin nivouttaa yhteen. Mä olen hulluna mosaiikkeihin ja olen myös käynyt Barcelonassa ihailemassa Gaudin töitä. ;)

Tillariina kirjoitti...

Ensinnäkin mun täytyy sanoa, että sä oot ihan Sarin näköinen! :) S-kirjain on kaunis! Minkä kokoinen se kirjain on luonnossa? Ihanat värikkäät kuvat, piristävät tätä suomalaista kevätfiilistä kummasti. Harmaa on taivas tänäänkin! No, jos tuo tuosta vielä kirkastuu!

Matkatar kirjoitti...

Heh, vai olen Sarin näköinen! Kirjain on n.25cm korkea. Sen paikka on toistaiseksi ollut yöpöydällä koristeena.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi upea tuo tekemäsi mosaiikki. Häikäisevän hienot värit ja kaikin puolin hienosti suunniteltu ja toteutettu. Olen vaikuttunut :-)

Furiae kirjoitti...

Hyvin sointuvat kaikki sanat ja värit yhteen. Kiva vastaus. :)

Marjattah kirjoitti...

Ässä onkin upea sekä mosaiikkina että kuvana :)

kaari3 kirjoitti...

Jopas tärppäsi hienosti hienoilla vastauksilla. Isokirjain on kauniisti sävytetty, vaatinut hyvää värisilmää. Desigual kaupan olen nähnyt Manhattanilla, mutta en ole koskaan kurkannut sisään.BLOGitse kuitenkin vinkkaa, ettei tarvitse käydäkään :) P.S. Olisin laittanut tyttäreni nimeksi Sari, ellei suvussa olisi jo yhtä ollut. Hänestä tuli Anri.

Tellu kirjoitti...

Ihania kuvia.
Tuo ensimmäinen on ehdottomasti mun suosikki. UPEA!

Mimi kirjoitti...

Hieno mosaiikki S-kirjaimessa.
Barcelona (ja Espanja ylipäätänsä) on yksi lempimatkakohteistani myös :)

sirokko kirjoitti...

Tosi kaunis mosaiikkiässä, upeat värit ja taiten tehty, kivasti ujutettu sekaan erilaisia yksityiskohtia. Laukkukin on pirtsakka. Kivasti rohkeaa värimaailmaa kaikin puolin, tykkään.

miiwi kirjoitti...

Upea mosaiikkityö, taidokkaasti tehty! Hyviä muutkin kuvasi.

Ritva kirjoitti...

Aivan upeat värit, mosaiikkityö säväytti.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...