torstai 19. huhtikuuta 2012

Kukkia ja uusia ihmisiä / Flowers and new people

Mukavasti tämäkin päivä on tässä hurahtanut. Onneksi aurinko on paistanut ihan kivasti koko päivän. Aamupäivällä menimme metrolla Parque Güelliin tutkimaan, miten kevät siellä on edennyt. Olihan siellä jo joka paikassa ihania kukkasia. Yllättävää kyllä, puisto oli aivan täynnä ihmisiä! Lähemmin tarkasteltuamme tajusimme, että suurin osa oli koululaisia. Varmaan täkäläisetkin nuoret tekevät retkiä näin keväisin. Parque Güell on mahtava kohde- kuten Barcelona yleensäkin.
Näitä upeita kattomosaiikkeja on aina ihan pakko kuvata -niistä ei saa tarpeekseen.

Puiston kukkaloistoa.
Puistovierailun jälkeen tapasimme erään suomalaisen tytön, joka on asunut Barcelonassa jo kaksi vuotta miehensä kanssa. Olemme molemmat mieheni kanssa lukeneet hänen blogiaan jo jonkin aikaa, joten oli jännää tavata tavallaan tuttu ihminen oikeasti. Hän oli yhtä mukava kuin millaisen kuvan hänen blogistaan olemme saaneetkin. 

Huomenna voisi hieman tutkailla lähiseudun putiikkeja pitkästä aikaa!

This day was really nice. In the morning we went to Parque Güell. There are already many flowers that blossom. The Park was full of people, most of them students. I guess they make trips on springtime here as well. Barcelona is very good target for that.

On the afternoon we met one finnish girl. She has lived in Barcelona for two years with her husband. It was nice to see her, because we both know her from her blog. She and her husband were both really nice.

Tomorrow I`m going to visit nice shops here nearby!

8 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Valo on etelässä aivan omanlaisensa! ;) Kaunista on!!

Vivi Vinna kirjoitti...

Barcelona on kiva kohde! Tykkään! <3

Tulin nyt ihan ekaa kertaa blogiisi ja onpa miellyttävän näköinen.
Rupes kiinnostaa enemmän tuo siun muutto Barcelonaan. Saako kysyä, että oletko jo saanut töitä sieltä? Itse asun kans Espanjassa täl hetkellä. Oon tykänny tosi paljon, ainoastaan töitä hankala löytää.

ULLISNANETTE kirjoitti...

Barcelooooonaaa i miss u so! Voi barsa on ihana..kaipaan sinne niin. Sinne on pitänyt palata jo vuoden päivät, mutta vähän vielä rahaa kokoon ja sitten sinne suuntaan.

-Ullis

Matkatar kirjoitti...

Kiitos vierailustasi! En ole täältä vielä etsinyt töitä, ajattelin ehkä jollain taiteilulla kerätä jotain kokoon ensialkuun, kunnes opin kunnolla kielen. Muuton ajankohta on vielä vähän epävarma (meillä vielä asunto Suomessa myymättä), saattaa siirtyäkin jonkun verran.

Matkatar kirjoitti...

Hih, tervetuloa tänne vaan, aurinko, biitsit, ihanat putiikit ja ystävälliset ihmiset odottavat! ymsyms...:D

Vivi Vinna kirjoitti...

Onnea muuttoon! Toivottavasti kaikki menee hyvin. :) Todella rohkea teko, mutta ulkomailla asuminen kyllä avartaa.

Elisabeth kirjoitti...

Parc Güell on ihana! Meidän poika ei ole muuten käynyt siellä kertaakaan, pitäisi korjata virhe joku päivä!

Matkatar kirjoitti...

Joo se on todella ihana paikka! Kannattaa mennä aamulla jos haluaa olla enemmän omissa oloissaan. Muistakaa käydä ylhäällä ristilläkin -siitä ainakin teinit tykkää-kivat näköalat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...