maanantai 16. huhtikuuta 2012

Lisää tunnustuksia / More recognitions

Kyllähän nyt meikäläistä palkitaan täällä virtuaalimaailmassa. Olen saanut jälleen kaksi uutta blogitunnustusta. Kaunis kiitos Hannalle näistä molemmista, oli kiva yllätys! Näissä tunnustuksissa on yleensä ideana, että blogit, joilla on vähemmän lukijoita, saavat myös huomiota.

Ensimmäinen tunnustus tuli ohjeiden kera:

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2. Kirjoita seitsemän random-faktaa itsestäsi
3. Lahjoita tämä sama award 5 parhaalle blogille/bloggaajalleEli tässä 7 randomilla heitettyä faktaa meikäläisestä:

1. Aina mieheni ollessa Barcelonassa huomaan, että minulle tulee samanlainen rytmi kuin joskus teininä: valvon sängyssä myöhään lukien, kirjoittaen tai surffaillen netissä läppäri sylissä. (no silloin ei ollut vielä läppäreitä hih) Ei vain malttaisi mennä nukkumaan-se tuntuu hukkaan heitetyltä ajalta.
2. ..Silti herään aika aikaisin, yleensä 7 jälkeen vaikka ei tarvitsikaan.
3. Lensin itsekin eilen Barcelonaan Münchenin kautta ja olin etukäteen vähän hermona. En pelkää lentämistä, vaan sitä, että sählään jossain kentällä tai lennot ovat myöhässä tms. Vaikka olen lentänyt varmaan satoja kertoja elämässäni, silti jännitti. No onneksi kaikki meni niinkuin pitikin ja täällä ollaan!
4. Seuraan kahta vampyyrisarjaa (True Blood ja Vampire Diaries) Sarjojen valintaan on kenties vaikuttanut  kotonamme majaileva teini...no, laatuaikaa yhdessä :)
5. Olen aika sulkeutunut luonne, joten tälläisiin faktajuttuihin on vaikea keksiä mitään järkevää.
6. Miksi aina silloin kun rahatilanne on huono, haluaisin shoppailla vaikka mitä ja sitten kun on rahaa, nuukuus iskee ja haluaakin vaan säästää? Nyt haluaisin iPadin tai piirtopöydän ja pikkupokkarin, joka on kevyt kantaa mukana ja kuntosalikortin. Mutta tulen toimeen ilman niitä.
7. Muutuin juuri pitkäaikaistyöttömäksi, vaikka en ole ennen ollut varsinaisesti työtön elämäni aikana. Eihän se kivalta tunnu. Pelkään, etten enää mitään töitä löydäkään. Näinkö se syrjäytyminen tapahtuu? (Vai onko tässä vain pessimistinen osa minua äänessä?)

Toinen tunnustus on tälläinen lempiblogikyltti:Säännöt tähän ovat seuraanvanlaiset:
Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Tämän Liebsterpalkinnon ajatuksena on myös saada huomiota blogeille joilla on alle 200 seuraajaa.
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogille


Mukavaa viikkoa kaikille! Haluan välittää molemmat tunnustukset seuraaville ihanille ja kivoille blogeille, joita seuraan:

http://espanjanauringonalla.blogspot.com/
http://helvetiassa2.blogspot.com/
http://lapcream.blogspot.com/
http://barcelonani.blogspot.com/
http://silkkus.blogspot.com/2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

No jopas jotain! :-)
Kiitokset tunnustuksesta!

Silkku kirjoitti...

Kaunis kiitos sinulle, onhan nuo niin mukavia ottaa vastaan ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...