perjantai 13. huhtikuuta 2012

Tunnustukset / Recognitions

Voi kuinka hauskaa: sain Caijsalta kaksi Kaunis blogi -tunnustusta. Kiitokset kovasti, tulin hyvälle mielelle! Nämä tunnustukset pitäisi lähettää viidelle mielestään kivalle, kauniille ja mielenkiintoiselle blogille, jossa on kuitenkin alle 200 lukijaa.

Päätin lähettää ensimmäiset tunnustukset Dziille Barcelonaan. Hän kertoo elämästään Barcelonassa ja vauvamasun kasvamisesta. Hänellä on aina yhtä kauniita kuvia ja eläväisiä juttuja blogissaan.

Seuraavat tunnustukset lähetän Hannalle. Hän kertoo tyylikkäässä blogissaan kuntosaliohjaajan ja pienen lapsen äidin kiireisestä elämästä.

Pakko laittaa myös kadehdittavan tehokkaalle ja elämänmyönteiselle Helenelle tunnustukset. Hänen blogistaan löytyy monenlaista asiaa ruokavaliosta ja itsensä kokonaisvaltaisesta hoitamisesta.

Uskomaton blogi löytyy myös MeinLilaParkilta Saksasta. Hän tekee digitaalista grafiikkaa ja jakaa näitä ihania kuviaan blogissaan ilmaiseksi muille. Kuten esim. tälläisen kivan kuvan:

Viimeisimpänä -vaan ei vähäisimpänä ( heh ) lähetän nämä tunnustukset yhdessä meidän tyttöjemme blogeille. 

Nooralle, jolla on nyt  kotonaan ihana chihuvauva ja blogi täynnä suloisia kuvia ja tarinoita siitä.
Annelle, jonka blogi on täynnä nuoren elämää ja mielenkiintoista opiskeluasiaa.
Ja Erikalle, joka asuu vielä tässä kotona ja kirjoittaa tyyli/sisustus/kynsidesignblogiaan antaumuksella.

I got two "Beautiful Blog" -recognitions from Caijsa. Thank you very much, I´m so happy! These recognitions should be passed on for five beautiful, nice and interesting blogs. (less than 200 followers)
I send them to Dzii, Hanna, Helene and MeinLilaPark. Last one goes together to our daughters Noora, Anne and Erika. 
( You`ll find the links above from finnish text)

4 kommenttia:

MeinLilaPark kirjoitti...

Thank you so much for mention my blog!! I'm very excited to see this! :) By the way: I like your creativity shown on this blog! I will visit it more often from now on.
Big hugs
Sandra

Helene kirjoitti...

Kiitos! :) Täällä töissä nyttenkin naputtelen koneella yhtä projektia... Hieman överiksi on mennyt eilen ja tänään töiden kanssa puuhastelut. :D KOhta kotiin ja sitten alkaa loma. Jee!

D kirjoitti...

Kiitos hirmuisesti!

~Hanna~ kirjoitti...

Tunnustuksia kolmen kimpassa! Käyhän katsomassa. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...