sunnuntai 20. toukokuuta 2012

22 Kysymystä / 22 Questions

Nyt tuntuu kovasti pyörivän nämä 11 kysymystä -haasteet kaikissa blogeissa. Sain jälleen 2 haastetta, Floralta ja Sirpalta, kiitos vain! Vastailen tässä nyt näihin yhteensä 22 kysymykseen, mutta en taida enää jaksaa haastaa uusia blogeja, koska nämä ovat jo käyneet niin monessa blogissa...siksi en keksi itse uusia kysymyksiäkään. Ainahan voi nämä samat kysymykset napata se, jolla tämä ei ole mahdollisesti vielä kiertänyt! (piirroskuvat netistä, muut omiani)1.Miten vietät vapaa-aikaasi?
Telkkaria katsellen, kuntoillen, bloggaillen, harrastellen kaikenlaista kivaa...valokuvaamisesta lukemiseen yms.
2.Mitä on elämässä vielä jäänyt tekemättä?
Hmm...olen saanut aika paljon kaikkea mitä olen halunnut, ja enemmänkin. Vielä olisi kiva tietysti matkustella lisää ja yleensä seikkailla elämässä. Esim. jokin pidempi "maailmanympärysmatka" olisi ihana toteuttaa jos olisi mahdollista joskus. Tai tehdä jotain jännää, mielekästä työtä, kuten pestä ja ruokkia norsuvauvoja Thaimaassa tms.
3.Pidätkö puutarhatöistä?
Jossain määrin. Innostun keväällä ja alkukesästä uusista kukista, mutta loppukesästä ei meinaa enää jaksaa niiden hoitamista...olen aika lyhytjännitteinen innostuja.
4.Oletko mökki-ihminen?
En erityisesti. En haluaisi meille omaa mökkiä missään nimessä, mutta on kiva n.kerran vuodessa käydä jonkun tutun mökillä.
5.Tykkäätkö seurata maailman tilannetta ja politiikkaa?
Ikävä kyllä en hirveästi, ehkä pitäisi. Olen aina ollut enemmän kiinnostunut omasta elämästäni kuin siitä, mitä maapallon toisella puolella tapahtuu. Politiikka ei kiinnostaa minua kuin presidentinvaalien aikoihin sen verran, että osaan valita ketä äänestän.
6.Oletko rauhallinen lököttelijä vai kiireinen puurtaja?
Sekä että, tilanteen mukaan.

7.Viihdytkö kotona vai haluatko vaihtelua elämään?
Kotona on kivaa rentoutua, mutta kaipaan aina välillä vaihtelua: teatteri -tai elokuvareissuja, konsertteja, luontoretkiä, matkoja, shoppailuja, ulkona syömistä yms...
8.Mitä parisuhde sinulle merkitsee?
Kyllähän se merkitsee ihan kaikkea; läheisyyttä, ystävyyttä, yhteistä vapaa-aikaa, rakkautta jne...
9.Oletko itsekäs,vai asetatko muut etusijalle elämässä?
En ole mielestäni itsekäs, mutta olen aika itsekeskeinen kyllä. Turhan useinkin murehdin itseeni liittyviä asioita. Minulla on kyllä myös suuri miellyttämisenhalu muita kohtaan, eli siinä mielessä yritän asettaa muut etusijalle.
10.Oletko kiinnostunut itsesi kehittämisestä?
Tottakai, olen aina ollut ja tulen varmasti aina olemaan. Jatkuvasti katselen (ja käyn) kaikenlaisia tarjolla olevia kursseja, opintoja yms. Haluaisin koko ajan oppia jotakin uutta ja kehittyä paremmaksi asioissa, joita jo vähän osaan.
11.Oletko jalat maassa pysyttelijä vai haaveissa haihattelija?
Sekä että, asiasta riippuen. Enemmän ehkä "jalat maassa" -tyyppi. Pyrin aina järkeilemään. En usko esim. ennustamiseen enkä horoskooppeihin, mutta uskon kyllä ufojen olemassaoloon ja ehkä vähän sielunvaellukseenkin. 

1. Mikä on lempivärisi?
Se vaihtelee, koska tykkään aika lailla kaikista väreistä paikasta riippuen. Mutta kestosuosikkejani kautta aikain ovat olleet keltainen-oranssi-punainen. Nykyään tietyt vihreän sävytkin ovat tulleet mukaan.

2. Mikä eläin olisit mieluiten?

Kissa tai norsu, hmm vaikea päättää kumpi...vaikka sama se mikä, kunhan ei olisi ihmisten rääkättävänä.
3. Laulatko itseksesi esim. suihkussa tai autossa?

Autossa kyllä, kun radio on päällä, on kiva hoilata mukana.

4. Oletko optimisti vai pessimisti?

Olen kai joskus kertonutkin, että perusluonteeltani optimisti, mutta pintapuolisesti pessimisti. Toisinsanoen itseeni voisin uskoa vähän enemmän, mutta muuten yleensä uskon aina kaiken menevän hyvin.

5. Hiustesi tämänhetkinen väri?

Juuri eilen värjäsin mustaksi toistamiseen. Tuli ehkä hieman liian tumma, mutta parissa viikossa se haalistuu sopivaksi.

6. Oletko allerginen, jos niin mille?

En varsinaisesti, mutta saan kieleen näppylöitä hieman raa`asta tomaatista tai appelsiinista. Ja voimakkaat hajusteet saavat minut aivastelemaan.

7. Mihin maahan haluaisit mieluiten matkustaa?
On monia paikkoja, joissa haluaisin vielä käydä...Australia, Intia, Irlanti, Skotlanti (muuten Iso-Britannia ei hirveästi kiinnosta) ja uudelleen haluaisin ainakin Thaimaaseen ja Madeiran saarelle...sekä tietysti rakkaaseen Barcelonan kaupunkiin! :) Olen myös ikuinen Saksa-fani, sinne voisin kanssa mielelläni lähteä milloin vain.

8. Juotko mieluummin kahvin mustana vai maidon/kerman kanssa, vai oletko teeihminen?
Teetä teetä, kiitos!9. Oletko illanvirkku ja aamuntorkku vai päinvastoin?

Taas täytyy sanoa, että molempia. Sopeudun aina tilanteen mukaan. Jos täytyy herätä aikaisin, se ei ole ongelma tai jos on valvomista tiedossa, sekin onnistuu. Välillä taas tulee nukuttua pitkätkin unet, mutta  yleensä normaalioloissa tulen aika vähillä unilla toimeen.

10. Mikä olet horoskoopissa?
Vaaka.

11. Jos saisit valita vain yhden kukkasen, mikä se olisi?
Luonnossa kasvava unikko. 


5 kommenttia:

Elisabeth kirjoitti...

Näitä on kiva lukea! Minulla onkin vielä vastaamatta yhteen sinulta saatuun haasteeseen..

Harakka kirjoitti...

Kiva oli lukea susta ja sun vastauksiasi, miten niihin vastaat.

Kutuharju kirjoitti...

Näin pian sitä oppii tietämään toisesta ihmisestä edes vähän, hauska lukea! Kuvista varsinkin tuo sammakko on mieluinen Kutuharjulle, melkein jo luulin että sanoisit sammakko vastaukseksi kysymykseen mikä eläin tahtoisit olla (mutta joo, niitä vain rääkätään). Espanjan-matkailu on minullekin läheistä, Barcelona on koluttu vähän monet kerrat. ♥
Kivaa kevättä sinulle!

sirpa kirjoitti...

Kivasti vastasit kysymyksiin, oli mukava lukea.
Kaunis kuva unikosta.
Kiitos, kun otit haasteen vastaan.

Tansku kirjoitti...

No niin nyt tiedän sinusta edes jotain,mielenkiintoisia vastauksia:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...