tiistai 1. toukokuuta 2012

Ihan Metsässä / Quite in the woods

Tiedättehän korvamadon? Minulle sellainen iskee yleensä heti aamusta, ihan kuin olisin kuunnellut unissani jotain kappaletta ja sitten se soi koko aamun päässäni. Eilen minulle kävi taas niin. Kyse oli JukkaPojan kappaleesta "Silkkii" -mutta siitä versiosta, jonka hän laulaa Putouksessa Iina Kuustosen kanssa. Tykkään kovasti Iina Kuustosen äänestä ja tavasta laulaa, ja jotenkin tämä heidän "ex tempore-duettonsa" on jäänyt mieleeni.Päätin siinä aika pian aamupalan jälkeen lähteä pyörälenkille ulos. No tuota biisiä vielä eteisessä hyräillessäni lähdin reippaasti ovesta ulos. Samalla hetkellä tajusin, että avain jäikin kotiin. Tein vielä oven sulkeutuessa takanani hienon piruetin ja yritin saada sormet ovenväliin, mutten ihan ehtinyt! No onneksi oli kännykkä sentään mukana (epätavanomaista minulta) ja sain myöhemmin haettua tyttäreltäni avaimet.

Ehdin tehdä mukavan kävelylenkin metsässä, jonne ikävä kyllä turhan harvoin tulee mentyä. Tuli rentoutunut ja iloinen olo. Lapsena asuessani pienessä kylässä, jossa ei juuri muuta ollut kuin järvi, metsää ja peltoja, tuli päivittäin pyörittyä metsässä. Rakastan metsän tuoksuja, puita, ääniä.

Tässä pari satumaisen tunnelmallista kuvaa jotka löysin netistä, nautitaan siitä luonnosta mitä kodin läheltä löytyy, vaikka se ei ihan näin täydellistä olisikaan:
Yesterday I walked a long time in the woods and afterwords I was really relaxed and happy. I did`nt have camera with me, but these fabulous pictures are from web. Let`s enjoy about the nature around us!


2 kommenttia:

Cheri kirjoitti...

En uskaltanut kuunnella biisiä, ettei tartu korvamato :) Metsä tekee hyvää!

Matkatar kirjoitti...

Heh, niin todellakin voi käydä! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...