lauantai 5. toukokuuta 2012

Luova Lauantai:Pullo / Creative Saturday: Bottle

Luova Lauantai -blogin tarkoituksena innostaa ihmisiä kuvataiteen tekemisen pariin. Kahden viikon välein julkaistaan uusi aihe. Tällä kertaa aiheena on pullo.

Lähden nyt ensimmäistä kertaa mukaan...vähän kokeillen. Olen ikäni harrastanut kuvataiteita, mutta välillä on ollut vuosienkin taukoa. Viimeksi olen innostunut pastelliliiduista, ja talvella käymäni kurssin innostamana tartuin nytkin liituihin. En ottanut paineita tekemisestä enkä suunnitellut tätä työtäni sen kummemmin (ehkä olisi pitänyt...ensi kerralla sitten!)
This is my first painting for the Creative Saturday -challenge. The subject is bottle. I didn`t plan this picture much, such started to do something with dry pastels.

13 kommenttia:

AINA JA HILTA kirjoitti...

Kaunis rytmikäs sommittelu, voisi kokea myös ihmisryhmäksi. Pidän tästä.

Merike kirjoitti...

Kertakaikkisen ihana pastellityö ja sommittelu. Mä olen kans tykästynyt kuivapastelliliituihin :)

Matkatar kirjoitti...

Voi kiitos! Tapani mukaan olen niiiiiin epävarma omista töistäni, joten kiva kuulla!

Matkatar kirjoitti...

Kiitos kiitos, ihana kuulla!

Elämäntapaidiootti kirjoitti...

Oi mitä pulloja, eivät ole pölyn peitossa, koska pullojen kiillon näkee niin selvästi :) Ihan kamalia nämä haasteet, kun sitten tulee itselle tarpeita kokeilla kaikkia tekniikoita, millä muut saa niin hienoa jälkeä aikaan *pistää muistiin pastelliliidut*

Erkki kirjoitti...

Oi, tykkään kovasti! Hieno työ.

Ja kun en vähään aikaan ehtinyt tännekään edes kurkkailemaan, niin pakko mainita tässä myös tuo teidän Barcelonan kotinne - voi ihanuutta!

Jag på Ekholmen kirjoitti...

Ai-van i-ha-na!
Rouhea paperi, upeat värit.
Kuvassa on lasin tuntua, mutta myöskin 'samettia', saako punainen väri sen aikaan?

sirpa kirjoitti...

Ei kannata paineita ottaakaan, tämä on hieno! Värit sulautuvat kauniisti toisiinsa, valo ikäänkuin valuu pullojen kylkiä pitkin...
Tykkään!

Matkatar kirjoitti...

Voi kiitos!

Matkatar kirjoitti...

Kiitos kaikille mieltä lämmittävistä kehuista!

Holle kirjoitti...

Pastellit ovat itselleni vieras laji. Komeaa jälkeä olet tehnyt. Hienot värit ja pullot kovin eläväisiä.

UUna kirjoitti...

Pidän rohkeasta otteestasi ja työn jäljestä. Miksi pastelleja pitäisi aina hinkata sileäksi? Tästä pidän paljon enemmän. Ensi kerralla mukaan ilman muuta :-)

Elegia kirjoitti...

Minulle kaikenlainen "oikea" (itse siis teen vain digitaalisia töitä) maalaaminen ja piirtäminen on vierasta. En vain osaa. Ihaillen katsonkin tätä työtäsi: selvästi näkee, ettei ole ensimmäinen kerta, kun työskentelet kuvataiteen parissa, upea!

Tykkään rosoisesta pinnasta ja salaperäisyydestä. Kiehtova työ kerrassaan! Olen iloinen, että osallistuit Luovaan Lauantaihin ja toivottavasti saamme jatkossakin nähdä sinut mukana!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...