tiistai 15. toukokuuta 2012

Superfoodia Espanjasta / Superfood from Spain

Ostin edelliseltä Espanjan matkaltani muutama viikko sitten siitepölyä. Se oli siellä yli puolet halvempaa kuin täällä Suomessa ja osoittautui ihan laadukkaaksikin. (luin jostain, että Espanjasta tulevatkin maailman laadukkaimmat siitepölyt!)

Siitepöly on suorituskykyä ja energiaa lisäävää ravintoa, jota mehiläiset keräävät. Se sisältää lähes kaikkia elimistön tarvitsemia vitamiineja, aminohappoja, entsyymejä ja mineraaleja. Siinä on myös proteiinia 25%, ja vielä hyvin imeytyvässä muodossa. Siitepölyn on todettu myös neutralisoivan useita allergioita. 

Tätä luonnon omaa monivitamiini-ihmetuotetta kannattaa lisätä jogurttiin, viiliin tai smootheihin päivittäin ruokalusikallisen verran!

From my previous trip to Spain a few weeks ago I bought a small container of  pollen. It was there for more than half cheaper as here in Finland, and turned out to be pretty high quality. 

Pollen is a performance and energy-improving superfood, which the bees collect. It contains nearly all the vitamins, amino acids, enzymes, and minerals that our body needs. It has also 25% protein, and yet very absorbable form. Pollen neutralizes also a number of allergies.

This nature's own multi-vitamin miracle-product is worth adding to yogurt or smoothies every day!

2 kommenttia:

M. Metrossa kirjoitti...

Oho! Enpä tiennyt, että siitepölyä voi ostaa ja että se on noin terveellistäkin! Mikä on muuten siitepölyn ja hunajan suhde? Säilyvätkö siitepölyn hyvät ominaisuudet hunajapurkkiin asti?

Matkatar kirjoitti...

Siitepölyä kertyy kukista mehiläisten jalkoihin, joista se kerätään mehiläispesän suulle asetettavan suodattimen avulla. Mehiläiset taas valmistavat itse hunajaa kukkien medestä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...