perjantai 25. toukokuuta 2012

Wacom Bamboo!

Vihdoin sain postissa tilaamani piirtopöydän. Valitsin tälläisen edullisen perusmallin, jota on keskustelupalstoilla kehuttu. Se on Wacomin Bamboo CTH-470 -malli. Tämä on helppo ja nopea käyttää, jopa minä opin sen äkkiä.

(kuva laiskasti netistä...)

Tässä ensimmäinen harjoitelmani Photoshopin ja uuden pöydän kanssa. (kyllä on erilaista käyttää kynää kuin kömpelöä hiirtä, hii!):
Käytin tässä wanhaa kuvaa, sitten kuvia Noorasta ja Erikasta ja erillistä kehystä. Värit lisäsin lopuksi erikseen. Aika paljon minulla on vielä hiomista PhotoShop -taidoissa, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee! Kivaa tämä ainakin on, ja suosittelen kyllä tätä n.100 euron pöytää kaikille digitaiteilusta tai kuvankäsittelystä kiinnostuneille!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

At last I ordered the Wacom Bamboo -table from the internet! It came yesterday and this picture is my first practice with it. It is easy and simple to use, even I learned it quite quickly. I recommend this drawing table for everyone who likes to do digital art or photo manipulations!


Have a nice weekend everyone!

5 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Hienohan siitä tuli. Itse olen harkinnut myös tuollaista, ajattelin Wacom Bamboo A5 Wide.
En kyllä ymmärrä niistä mitään, mutta kiva olisi
kuvankäsittelyä opetella...edes hiukan.

Heleätä helluntaita!

Cheri kirjoitti...

Itse käytän mieluummin hiirtä photoshoppailussa, mutta maalausohjelmissa piirtopöytä on ehdoton. Älä koskaan kokeile Corelin Painter ohjelmaa se vie mukanaan ja elämä saattaa jäädä elämättä :)

Matkatar kirjoitti...

Hihii, kiitti vinkistä! Täytynee kokeilla joskus tuotakin...(kyllä tämä elämä on tässä jo muutenkin melko pc-painotteista!) :)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos! Minä tilasin tämän tuolta Hobby Hallista kun tuintuivat olevan joka paikassa muualla loppu. Siellä oli muutama josta valita. Niitä on yleensä kymmenittäin, joten päätin, että nyt se pähkäily loppuu... :) Mukavat helluntait sinullekin!

Liplatus kirjoitti...

Siitä se lähtee bamboilu.
Bamboilen myös Bamboo Fun Wacomilla, on n. a4 arkin kokoinen.

Tykkäät käyttää...esim. luova lauantai ja värikollaasejakin olen tehnyt blogiin piirtopöydällä.

Hei, otatko tämän haasteen vastaan?
http://askeleet-tarja.blogspot.com/2012/05/saihkyvaa.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...