tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kesän makua! / Taste of summer!

Vaikka sadepäivä onkin ollut, oli ihana päivän kohokohta huomata, että kotimaisia herneitä oli myynnissä lähikauppiaalla. Samantien käänsin pyörän ympäri ja menin hakemaan litran. Hinta on aika kova vielä -5 euroa litralta, mutta aivan pakkohan näitä oli maistaa! Ja kyllä olivatkin herkullisia ja maukkaita! Eikä osunut yhtään matoakaan...Though the weather was rainy today, I couldn`t be happier when I saw these peases today. I had to buy one liter. And the peases turned out to be very delicious and juicy, without any worms!

6 kommenttia:

Teea kirjoitti...

Ah, herneet! Kesän paras herkku! Harmi että litrahinta on niin kova (täällä päin 4 euroa), noita kun voisi syödä päivittäin useammankin litran :)

Yaelian kirjoitti...

Ihana hernekuva! Meillä on herneiden aika keväällä,nyt niitä mulla on vain pakkasessa...

Tillariina kirjoitti...

MATOJA!! Anteeksi huuto, mutta en minä oo ikinä nähnyt niissä matoja tai sitten oon onneissani, puolisokeana (tavallista) popsinut nekin menemään!!

Matkatar kirjoitti...

Juu totta, nämä ovat minunkin suurta herkkuani...

Matkatar kirjoitti...

Kiitos, kyllähän pakkasestakin maistuvat, mutta eivät ihan samalta. Ja ihme kyllä minun ei tule usein edes ostettua niitä pakastettuna, en vaan ole tottunut. Siksi nämä ovat varma kesän merkki kun niitä saa tuoreena.

Matkatar kirjoitti...

Heh, voi kuule kyllä niissä on välillä pieniä, vihreitä matoja, jotka syövät koloja niihin herneisiin...yököttää kyllä aika paljon kun niitä näkee, siksi on oppinut tarkistamaan kaikki palot... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...