perjantai 1. kesäkuuta 2012

Minusta / From me

Sain samanlaisen, uusilla kysymyksillä varustetun haasteen sekä Savisudelta että Liplatukselta. Tässä ovat nämä 11 kysymystä, aika mielenkiintoisia tällä kertaa. En taida haastaa nyt uusia blogeja mukaan, mutta kaikki halukkaat -napatkaa nämä hieman erilaiset kysymykset blogiinne!

(Kuvat ovat vuodelta 2009, jolloin matkustimme Nooran ja Erikan kanssa Barcelonaan ja sieltä autolla Pyreneiden vuoristoon)

 • Mitä mieltä olet Facebookista ja sosiaalisista medioista yleensä?  No ovathan ne kätevää nykyaikaa; tulee pidettyä yhteyttä ihmisiin ja sukulaisiin, joita ei muuten tule kovin usein tavattua. Messenger on ollut tosi kätevä yhteydenpitoväline kun mieheni on ollut Barcelonassa ja minä Suomessa. Facebook ei minulle ole niin tärkeä, mutta hyvä olemassa.
 • Mitä mieltä olet Wikipediasta? Se on hyvä pikainen väline tiedon saamiseen. Aina sivustot eivät ole kovin hyviä, mutta sitten voi kokeilla toista kieltä.

 • Käytätkö paljon nettiä tietojen hakemiseen? Kyllä käytän heti ensimmäisenä, vasta sitten muualta jos kaipaa esim. henk.koht tietoa tai alan kirjallisuutta kirjastosta.
 • Oletko deittaillut ihmisen kanssa, jonka olet löytänyt netistä?
 • En
 • Jos olet, miten kävi? Jos et, kerro miksi et. 
  Olen ollut vakisuhteessa koko nettivaltakauden ajan ;)


 • Onko sinulla suosikkoblogi/bloggaaja? Onhan niitä monta, mutta varmaan "yksi ylitse muiden" on Itkupillin blogi. Hänellä on upeita kuvia ja hauskoja kuvankäsittelyjä ja hän osaa yhdistellä värejä ilmiömäisesti.
 • Oletko käynyt Ahvenanmaalla? Jos olet, milloin? Juu vuonna 1991 kesällä. Helppo muistaa, koska odotin silloin ensimmäistä lastani Nooraa. Olimme siellä veljeni perheen kanssa, joilla oli poikavauva. Oli tosi mukava matka ja hieno saari.

 • Monessako maassa olet käynyt? Luettele ainakin muutama. Ruotsikin lasketaan! Huh, no voisinkin pitkästä aikaa laskea.. Eli siis tässä: Ruotsi, Norja, Tanska, Viro, Latvia, Liettua, Venäjä, Saksa, Ranska, Espanja, Andorra, Malta, Belgia, Hollanti, Luxemburg, Puola,  Italia, Kreikka, Marokko, Tunisia, Turkki, Serbia, Kroatia, Brasilia, Portugali (Madeiralla),Thaimaa, Egypti, Yhdysvallat, Mexiko, Kuuba, Kanada, Englanti, Dubai, Itävalta, Sveitsi, Tsekki. Jotain saattoi jäädä pois ja joissain olen käynyt useamminkin, osassa vain välilaskun verran (mutta kuitenkin hihi!)
 • Osaatko monta kieltä? Mitä? Kuinka hyvin? No suomi on tietysti äidinkieli, saksa on ihan hyvä, jollei erinomainen -vähän on päässyt ruostumaan käytön puutteessa. Englanti seuraavana ihan ok -vaikka puheharjoitusta kaipaisi siinäkin lisää. Ruotsia ymmärrän ihmeen hyvin, vaikka en osaa juuri puhua sitä (ei ollut koulussa suosittujen aineiden listalla... ) Espanjaa opiskelen aina kun innostun, mutten vielä osaa kovin hyvin käyttää sitä. On sitä joskus elämässä tullut vähän opiskeltua myös latinaa, ranskaa ja eestiä, mutten paljoakaan muista niitä...

 • Mikä ruoka, missä maassa, on jäänyt mieleesi? Huono vai hyvä? Myös Suomi lasketaan!  Muistan, miten hedelmät -etenkin ananakset olivat Thaimaassa tajuttoman herkullisia. Täällä ne eivät maistu lähellekään samalta. Muutenkin ruoka siellä jäi mieleen, todella hyvää. Huonointa ruokaa muistan saaneeni Brasilian matkalla. Olin ennen matkaa syönyt katkarapuja silloin tällöin, mutta niihin sain kammon Brasiliassa...
 • Mistä maasta on paras lomamuistosi, se voi olla myös Suomi! Jälleen kehun sitä Thaimaata, siellä oli niin ihanan kirkkaat uimavedet ja paljon nähtävää pelkän snorkkelin ja uimalasien kanssa. Tykkäsin myös kovasti Madeiran saaresta, jossa olen käynyt kaksi kertaa. Se oli ihana seikkailupaikka.

2 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Hei! Vihdoin tuli viikonloppu ja sain vastattua haasteeseesi! Kiitos siitä, vastauksia oli kiva miettiä! :)

savisuti kirjoitti...

Kiva kun vastailit! Nyt vasta löysin tämän. :) Sinulla on aikamoinen lista maita missä olet käynyt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...