perjantai 8. kesäkuuta 2012

Sokerilakossa! / Sugerstrike!

Yo-juhlien valmistelujen ja kaiken siihen liittyvän sokerihössötyksen seurauksena päätin ryhtyä herkkulakkoon. Tuntuu, että nyt on saanut vähäksi aikaa tarpeeksi sokeripitoisista herkuista. Koska olen kuitenkin melkoinen sokerihiiri, päätin takarajaksi nyt ainakin juhannuksen, jatkosta katson sitten. Aloitin jo eilen, ja onhan se töissä välillä hankalaa kun mummelit tyrkyttävät suklaata, jäätelöä yms ja jopa loukkaantuvat jos en ota mitään. Toimistollakin on kahvipöydässä milloin mitäkin pullaa. No, hyvin menivät kuitenkin nämä pari työpäivää!

Ei minun yleensä aamuisin ja päivisin edes tee kauheasti mieli herkkuja. Illat ovatkin hankalampia. Aika hyvin lähtee kyllä makeanhimo marjarahkasmoothiella, jossa on hunajaa! Itse asiassa näin totaalikiellolla en ole ollut sitten lukioiän, silloin olin jopa 2 vuotta karkkilakossa! Sellaista itsekuria minulla ei enää ole, eikä tarvitsekaan. Teininä ihminen on vähän turhan "mustavalkoinen". Vanhemmiten oppii antamaan itselleen myönnytyksiä ja löytämään sitä terveellisempää keskitietä.


kuva täältä
From now on, 2 weeks total suger-strike. I have eaten too much cakes lately...

4 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Minulla oli ennen kauhea makeanhimo,joka yleensä hoitui suklaalla.Sitten joskus 5 vuotta sitten päätin,että jotain on tehtävä ja olin täysin ilman makeeta jonkun aikaa.Sitten sitä huomaa,että kaikki,mikä ennen oli hyvää,onkin äklön makeaa..Tsemppiä sokerilakollesi!

Matkatar kirjoitti...

Kiitos! Kiva kuulla, että siitä tosiaan pääsee eroon lakon avulla. Olenkin jo vähän alkanut ymmärtää, että herkkujen syönti on usein vain paha tapa, eikä kaikki todellakaan edes maistu niin hyvälle kuin miltä näyttää.

Vivi Vinna kirjoitti...

Sokerilakko on ihan hyvä idea. Toki itselleen voi sillointällöin antaa pienen herkutteluhetken, vaikkapa näin kesällä yhden jäätelötötterön. Ja niin totta tuo, että nuorena asiat on mustavalkoisia, mutta vanhempana tulee niitä sateenkaaren värejä eli oppii näkemään muitakin vaihtoehtoja, eikä olla niin jyrkkä. :)

orvokki kirjoitti...

Tsemppiä lakkoon. !!!
Itse olen usein ajatellut ryhtyväni lakkoon, mutta... ennenkuin pää huomaakaan, niin vähintään joku sukupatukka hyppää ostoskoriin. Siinä on tylsää se, että se nautiskelu kestää niin lyhyen ajan, mutta "morkkis" koko illan.
Jospas minäkin alan olla sun kanssa lakossa jussiin asti - ei mitään makeeta.. Illalla sukuhimon ollessa korkein, ei saisi mennä lähellekään kauppaa. Ja mun olis niinku hieman pakkokin rerveydellisistä syistä.
Miksi ihmismieli ja -liha on niin heikko, kaikkiea muita voin ihan hyvin vain katsella - paitsi suklaata.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...