torstai 19. heinäkuuta 2012

Pentu pinteessä / Puppy in trouble

Erika -tyttäreni pesee pienen chihu- pentunsa noin kerran kuukaudessa. Tämä taisi olla sen toinen pesu. Se ei ole Luisin lempiajanviete, kuten ei kynsien leikkuukaan. Paljon mieluummin se riepottelisi vaikka sukkaa...tai kakkaisi Erikan kenkään.

My daughter Erika washes her little chihuahua -puppy once a month. I think this was his second wash. Luis doesn`t like that very much...it would rather bite socks or poo to Erika`s shoe...Pesun jälkeen Luis kuivataan pyyhkeeseen, silti se haluaa vielä ravistella itseään.

After washing  Luis is dried with a towel, yet it still wants to shake himself.Kylvyn jälkeen vietetään vähän aikaa pyyhkeen sisällä sylissä lämmittelemässä, koska pikkuisen tulee kylmä...Viimeksi kokeilimme kuivata sitä hiustenkuivaajalla, mutta se ei tykännyt kovasta metelistä.

After the bath he is warming up a while inside the towel, because the little one gets cold ... Last time we tried to dry him with a hairdryer, but he did not like the hard noise...
Sitten taas viipottelemaan tyytyväisenä...

Afterwards he was happy searching new adventures...

This or that thursday

4 kommenttia:

Hippu kirjoitti...

Ihana postaus. <3

Tuossa ekassa kuvassa raukka näyttää miettivän, että mitenkähän tästä pinteestä pääsisi pois. Vikassa kuvassa onkin sitten niin puhtoisen kiiltävä poika, että kannatti ehkä vähän kärsiä. :-)

Abi kirjoitti...

Cute!

Kiiris kirjoitti...

Voihan suloisuus sentään!
Hyvä että pienestä pitäen tottuu tärkeisiin toimenpiteisiin:)))

anja kirjoitti...

Minkä pienenä oppii sen isota taitaa! Meilläkin Simo, vaikka jo iso koiruli, pestään ja on tottunut siihen vaikka ei uimaan mene vahingossakaan. Ja kynsien leikkaaminen on jo rutiinia. Kyllä pikkuinen Luis oppii nämä käytännön vaatimat toimenpiteet.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...