torstai 26. heinäkuuta 2012

Ruusuja, Risuja ja Kysymyksiä / Roses, Thorns and Questions

Blogini on mennyt taas eteenpäin sikäli, että sivunlatauksia on jo yli 15000 ja lukijoita kertynyt yli 60. En olisi vuosi sitten todellakaan uskonut, että näin pitkälle vielä mennään! Kiitos teille kaikille jotka jaksatte täällä piipahdella ja jättää mukavia kommentteja! Ikävä kyllä en ole kunnolla ehtinyt vastailemaan kaikkiin kommentteihin, vaikka mieli tekisikin. Huomioin kyllä aina ilolla kaikki kommentit, sekä uudet lukijat :)
Nyt olisikin vuoro teillä lukijat. Istutaan saman pöydän ääreen ja keskustellaan blogini tulevaisuudesta. Minulta saa nyt kysyä mitä vain, yritän sitten vastailla parhaani mukaan kaikkiin.

Olisi myös todella kiva tietää, mitä luette blogistani mieluiten, mitä juttua tms. taas saisi olla vähemmän. 

Eli rehellisesti ja reilusti vain Ruusuja, Risuja ja Kysymyksiä kommenttiboksiin olkaa hyvät!


My blog has gone forward again: there are page downloads already more than 15,000  and followers more than 60!  A year ago I really would not have believed that it would go that far! Thank you all you lovely followers and all those nice comments! Unfortunately I have not always time to answer all comments.  Still I always take note of them, as well as new followers! 

Now it would be your turn dear followers. Let's sit around the same table and discuss my blog`s future. Please ask me for anything, then I will try my best to answer all of the questions.


It would also be very nice to know what you like in my blog, and what here should be less.


So honestly and fairly...Roses, Thorns and Questions into the comment box please!


8 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Ensinnäkin mä luulin, että sun blogi on ihan uusi...jostain syystä! Tuolta blogiarkistostahan nyt näkee, että eipä oo. Mä tykkään monipuolisista blogeista kovasti, voi olla milloin mitäkin juttua ja siihen liittyviä kuvia! Toivon, että jatkat sillä linjalla! :)

Teea kirjoitti...

Mitään risuja ei ole antaa, tykkään blogin lempeästä tunnelmasta. Ja toivon samaa, eli samalla linjalla vaan :). Kesäisiä luontokuvia on ollut ihana katsella!

Matkatar kirjoitti...

Aijaa...kiva kuulla kiitos! Joo olen "jo" 1 1/2 vuotta tässä bloggaillut :)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos vain Teea, kiva kuulla. :D

Kiiris kirjoitti...

Minä olen kaikkiruokainen! Hieman omasta mielialasta riippu, mikä milloinkin tuntuu hyvältä ja kiinnostavalta, mutta sitähän ei bloginpitäjä voi tietää :o joten anna palaa vaan. Ihan mukavaa täällä on visiteerata :)
Minäkin lukijaksi liityin, kun en ollut huomannut sitä aiemmin tehdä!

Matkatar kirjoitti...

Kiitos Kiiris ja tervetuloa! Minäkin tykkään lueskella muiden blogeista juttuja laidasta laitaan. Kaikkia postauksia ei aina ehdi kaikilta lukea, mutta lukee ne jotka eniten kiinnostavat.

Hietatar kirjoitti...

Näköisesi blogi on mielenkiintoinen. Sisältö sen mukaista kun luontevalta blogin kirjoittajana tuntuu.

Upean kuvan olet tehnyt, mielelläni tuohon istun.:-)

kaari3 kirjoitti...

Kannu on jo varmasti tyhjä, mutta oli niin kutsuvana tuossa alakantissa. Luen mielelläni kaikkea, mutta ajanpuute on kiusa. Joskus jään jonkun blogille pidemmäksikin aikaa. Yritän kommentoida, koska itsekin pidän kommenteista. Haasteet tuovat minut blogeille ja samoin sieltä saan suurimman osan kommenteista itsekin. Palailen ja liitänkin sinut lukulistaani, kuten olen aiemminkin aikonut:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...