tiistai 14. elokuuta 2012

Aina on oikea ikä / It`s always the right age

...Näillä saatesanoilla alkoi uusi Kansalaisopiston opinto-opas, jonka nappasin eilen kirjastosta mukaani.  Kyllähän opiskella todella voi ja kannattaa kaikenikäisenä. Minuunkin tarttuu aina jokavuotuinen innokkuus saadessani lehtisen käsiini..."mitähän tänä syksynä ja talvena lähtisin opiskelemaan?" 

Kävin jälleen läpi kaikki kieli- liikunta ja taidetunnit, ja toki kiinnostaisi niin jooga kuin akvarellimaalauskin, mutta lopulta päädyin valitsemaan vain yhden. Espanjankielen taitoa täytyy lähteä hiomaan. Estudiamos espanol con mi marido!

Liikuntaa voin harrastaa kotonakin sekä läheisellä kuntosalilla. Maalatakin voin kotona, kunhan vain inspis löytyy. Kuitenkin turhaa maksaa koko vuoden kursseista, kun tarkoitus on lähteä talveksi pois. 

(kuva netistä)

Syksyllä alkaa läheisellä kuntosalilla Bodybalance -tunnit. Oletteko kokeilleet? Minä kävin muutaman kerran viime vuonna ja tykkäsin kovasti. Nyt odotan koska tunnit taas alkavat. Bodybalance -tunnilla rentoudutaan ja hiljennytään ja kehitetään samalla lihasvoimaa ja venyvyyttä.

Lupaus: "Bodybalance tunti pitää sisällään erilaisia kehon ja mielen tasapainoa, voimaa, liikkuvuutta ja rentoutumista sekä keskittymiskykyä edistäviä harjoitteita." (tuuli.net)

Hei! Muistakaapa ottaa kirja-arvontaan osaa sivun yläosan oikealta olevasta linkistä! Aikaa on enää viikko!
4 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Tänään olin ensimmäisellä Pilates-tunnilla Suomen-reissun jälkeen;oli yli kuukauden tauko siitä.
SUomessa on ihana se juttu,että kaikenlaiset opiskelut ovat niin tuettuja,että kaikki voivat niihin osallistua.Esim. täällä kaikenlaiset kurssit ovat kamalan kalliita:(

Timo kirjoitti...

Kiitos vierailusta!

Itsekin ajattelin käydä 1,5 viikon päästä kokeilemassa kun firman Pilates-kerho aloittaa syksyn... Tähän asti on tullut vain juostua, joten josko tulisi vähän monipuolisempaa kuntoilua. Aiemmin olin muutaman vuoden miesten jumpassa mutta se on ollut vähän tylsää.

Jenni kirjoitti...

Oletko kokeillut Zumbaa? Se vasta hauskaa on! :-)

Matkatar kirjoitti...

Olen kokeillut kotona zumbaa videolta. Pelottaa vähän salin zumbatunti...olisiko liian monimutkaista kun rytmitajuni on aika huono :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...