keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kesäuutta / Summer New

Makrotex on palannut kesätauolta ja ensimmäinen aihe loman jälkeen on Kesäuutta. Mietiskelin, mitä uutta olen hankkinut tai nähnyt. Onhan sitä kaikenlaista, mutta kaikki tuntui silti aika "tavanomaiselta". Siksi päätin kertoa tässä postauksessa ihan uudesta ja erikoisesta "hankinnasta", jonka tein reilu viikko sitten.

Veljeni vaimo Meri tekee ammatikseen tatuointeja, ripsien pidennyksiä, geelikynsiä, kestopigmentointeja ja kaikenlaista muuta hauskaa. Tykkään tehdä kevyen meikin arkipäivisin ja siksi päätin vihdoin tilata häneltä kestopigmentointirajaukset yläluomiin. Se helpottaa ja nopeuttaa meikin tekoa entisestään, sillä rajaukset kestävät luomissa 1-3 vuotta.

Ensin Meri levitti luomilleni puudutusainetta. Seuraavaksi hän poisti aineen ja lopulta pisteli hurjan näköisellä Goochie-terällä värin ihan ripsieni tyveen. Vähän tuntui pientä nipistelyä, mutta ei pahalta. Kulmakarvojen nyppiminen on paljon kurjempaa.

Merin työvälinesalkku on mielenkiintoisen näköinen. Ihan kuin oma öljyväri- tai mosaiikkiboxini! Täynnä kaikenlaisia mielenkiintoisia vipstaakkeleita ja herkullisia värejä.

Loppuun vielä pakolliset ennen- ja jälkeen kuvat. Huom! Kuukauden päästä tarvitsee ottaa vielä rajauksen uusinta, että siitä tulee vielä kestävämpi ja tummempi. Ajattelinkin samalla hieman pidennyttää rajausta ja ehkä ottaa samalla kulmiin pari piirtoa. (Öhöm..tässä ne olivatkin aika siivottomat...)

(Ps: osassa kuvia olen tarvinnut apua laukaisimen painamiseen, mutta kameran asetukset ovat minun harkitsemat ja tein myös kuvan rajaukset yms..)

My brother's wife Meri makes professional tattoos, eyelash extensions, gel nails, permanent make-up and all other kinds of fun. I decided finally order permanent eyeliners from her. They will last for 1-3 years.


First Meri spread local anesthetic to my lids. Next she removed it and eventually took her pen with many small blades to stich the colour to my skin. This procedure must be repeated after one month. After that the eye-liner will be more intensive.


Makrotex

31 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Minä otin nuo luomien kestopigmentoinnit, jotain 9 vuotta sitten. Toisesta rajauksesta tuli minusta selkeästi paksumpi ja en tykännyt kun teki semmoset epämääräiset levennykset ulkonurkkiin. Sai silmät näyttämään pienemmiltä! Kaiken huippu oli se, että ne kestivät 4 vuotta ja toisessa silmässä itseasiassa vuoden pidempään. Oli pakko rajata joka aamu silmät, huvitti tai ei kun toisessa oli vielä tuo kestopigmentointi.

Sinun silmäsi näyttävät kuvassa hienolta! Se on varmaan tulos niin laittajasta kiinni.

Päivi Lemström kirjoitti...

Näyttää tosi kauniilta...

kaari3 kirjoitti...

Hyvin näkyi onnistuvan! Minä laitatin kestovärjayksen ripsiin ja kulmiin, ja olin todella pettynyt. Osa kulmakarvoista ei saanut väriä ollenkaan eikä alaripsiin tarttunut mitään. No, rahat menivät vähän niinkuin Kankkulan kaivoon.Muuten älä kovasti muotoile kulmiasi, ne ovat minusta kivat, pikkuhaivenet vain pois! Ääh, olet hyvänäköinen noinkin :) Mielenkiintoinen postaus.

marimeri kirjoitti...

Olipa hyvä, kun laitoit tästä tapahtumasta kuvia.
Opettavainen , josta tuli kaunis tulos :-)

Ari kirjoitti...

Kyllä tuli hyvä!

Tellu kirjoitti...

Onnistui!
Kiva kuvasarja :)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos Tellu!

Matkatar kirjoitti...

Kiitti Ari :) (mieheni ei eroa huomaa hih)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos Marimeri :)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos Kaari3! Ei ole tosiaan tarkoitus paljoa puuttua noihin kulmiin (jos lainkaan)...minulle riittää kun laitan niihin itse väriä ja nypin silloin tällöin. Tässä olivat tosiaan ihan jääneet hoitamatta :)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos Päivi!

Matkatar kirjoitti...

Oho...joo onneksi Meri on ihan taitava!

caijsa kirjoitti...

Kaunis tuli! Hieno, mielenkiintoinen ja tarkka kuvasarja!

Nimetön kirjoitti...

Kaunis olit ennen ja jälkeen - ero ei ollut valtaisia joten se oli tehty taodolla ja hyvällämaulla :-)

Vikki kirjoitti...

Hyvä kuvasarja ja erinomainen lopputulos!
Olen todella tyytyväinen kun päädyin samaan kolmisen vuotta sitten!

Dzii Laaksonen kirjoitti...

Mäkin haluan! Sattuiko?:)

arleena kirjoitti...

Mukava idea. Kiva kun näytit meille tapahtuman. Tuli pikkanen halu kokeilla itse samaa, ei tarvitsisi meikkailla vähään aikaan silmiä.

Sirpa kirjoitti...

Olisi aika kiva kokeilla tuota. Kauankohan pysyvät?
Tämä olikin mukava vastaus haasteeseen.

M kirjoitti...

Hauska kuvasarja tapahtumasta!

Unknown kirjoitti...

Mihin ei nainen ryhtyisi kauneuden vuoksi :) Ja kaunistahan tämä oli.

Matkatar kirjoitti...

Niimpä niin...heh! Kiitos :)

Matkatar kirjoitti...

Pysyvät kuulemma 1-3 vuotta, joillakin ehkä pidempäänkin. Katotaan nyt miten minulla :) Onneksi on sukulainen jolta saa edullisesti nämä :)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos Matonkude!

Matkatar kirjoitti...

Juu kyllä ovat kätevät ja luonnolliset :)

Matkatar kirjoitti...

Moi Dzii! Auttoihan tuo puudutusaine jopa minulla...ei tuntunut kuin pientä "nyppimistä". Vähän kuin tatskaa laitettaisi. Vähän kirveli tuon jälkeen ja olivat luomet turvoksissa.

Matkatar kirjoitti...

Aijaa kiva kuulla! Minäkin tykkään että on luonnollisen näköiset eikä silti näytä liian meikatulta koko ajan.

Matkatar kirjoitti...

Kiitos Sillarit! Eihän ero kovin suuri ole-mutta se syvenee vielä kunhan se toinen käynti on takana.

Matkatar kirjoitti...

Kiitos Caijsa!

Liplatus kirjoitti...

Mielenkiintoinen teksti ja hyvät kuvat.
Lopputulos hyvä, ei liian voimakas.

orvokki kirjoitti...

Hyvän kuvasarjan laitoit, se oikein houkuttaa. Olisi kiva laitattaa itsellekin, kun nykyisin ei tule juuri arkimeikattua, kuin pikkiriikkisen ripsaria ja kulmiin väriä.

Minka kirjoitti...

Kivalta näyttää! :-) Me annettiin äidille syntymäpäivälahjaksi tuo kestopigmentointi yläluomiin kaksi vuotta sitten ja edelleen näyttävät kauniilta ja väri on pysynyt tosi hyvin luomissa :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...