perjantai 31. elokuuta 2012

Kookosjäätelö testissä / Coconut ice cream in test

Tutussa Mercadona -kaupassa oli uutta, erilaista jäätelöä myynnissä, ja täytyihän sitä ostaa kokeeksi. Jäätelö oli kookosjäätelöä ja se oli pakattu puolikkaaseen kookospähkinän kuoreen! Tosi veikeän näköinen eikä maksanut kuin euron luokkaa.

Jäätelö oli tavallista herkullista vaniljakermajäätelöä ja siinä oli reilusti kookoshiutaleita. Oli tosi hyvää -jos kookoksesta tykkää. Ja minähän tykkään! Säästin muuten tuon kauniin kuoren, siihen voi kasvattaa vaikka yrttejä tai mitä vaan keksii.

There was a different ice cream for sale in a local Mercadona -market. The ice cream is coconut -ice cream, which is in a half coconut shell! The ice cream was vanilla with plenty of coconut flakes. Really delicious!

I by the way spared the shell, it is so beautiful. Maybe for planting herbs?
6 kommenttia:

Suvenkeiju kirjoitti...

Mäkin haluun!

Cheri kirjoitti...

Upea, ekologinen pakkaus. Varmasti hyvää.

Kiiris kirjoitti...

Voi että miten herkullisen näköistä!!!

Mine kirjoitti...

Kiva ekologinen pakkaus. Itse en ole kookoksen ystävä, joten jäisi siksi väliin.

Jael kirjoitti...

Olen joskus syönyt tuollaisen;taisi olla just Espanjassa ja täälläkin kerran näin. Hieman liian makeaa vaan oli makuuni.Kookoksen kuoret ovat ihania;mulla on niitä montakin:)

Satu kirjoitti...

Onpa hauska idea jäätelössä, ja varmaan maistuu hyvältäkin - jos tykkää kookoksesta. Itselle ei kyllä maistuisi, kun on jäänyt kammo joulukonvehtien natisevista kookostäytteistä. :-)

Täällä oli kerran yksillä messuilla semmoinen myyjä, joka oli tehnyt vaikka mitä hienoa kookoksen kuorista. En enää muista, mitä kaikkea hänellä oli, mutta kauniita koruja ainakin. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...