tiistai 28. elokuuta 2012

Viimeinkin Barcelonassa / At last in Barcelona

Tänään olimme jo puolen päivän aikaan Barcelonassa. Ihana kostea lämpö tulvahti vastaan jo lentokentällä. Ajelimme junalla keskustaan ja innostuimme kävelemään loppumatkan asunnollemme, vaikka metrollakin olisi päässyt. 

Kämppä oli tismalleen samassa kunnossa kuin mieheni täältä viimeksi lähtiessä toukokuussa. Vaatekaapissakin oli paljon ihania vaatteita, joita en muistanut omistavanikaan...

Ranskalaisen parvekkeen "perintökaktus" oli kyllä kaatunut, mutta silti edelleen hengissä. Viimeksi ostamani herttainen etanakin odotti meitä jo.


Päätimme lähteä ensimmäiseksi rannalle, koska oli vähän hikinen olo lennosta. Oli tosi ihanaa taas kävellä tuttua reittiä ja nauttia lämpimästä auringon paisteesta, kuulla espanjalaista puheensorinaa ympärillään ja tuntea, että nyt ei ole kiire minnekään.

Koska Barcelonassa on useita rantoja, tilaa on hyvin kaikille. Me tykkäämme mennä aina tähän rannalle, joka on  melko lähellä tuota kaunista "kalateosta". Oli ihania aaltoja ja vesi tosi lämmintä muuten!

Näin erään kaupan ikkunassa suloisen norsun! Ai kun sormet syyhyäisivät jo kiertelemään kaikkia ihania putiikkeja...


Uimareissun jälkeen mieheni meni läheiseen persoonalliseen ja vaatimattoman näköiseen parturiliikkeeseen, jossa hän käy aina mieluiten. Parturi on mukava nuori intialainen mies. Nyttemmin hän on alkanut leikata myös naisten hiuksia, joten minäkin päätin leikkauttaa omia hiuksiani hieman. Vähän oli tylsät ohennussakset eikä parturi muistanut harjata irtohiuksia pois, joten kauhistuin ulkopuolella miten paljon minulta vielä lähti tukkaa...muuten ihan kivasti onnistui. Maksoi muuten yhteensä vain 12 euroa!
Kävimme illemmalla vielä Supermercadossa ostamassa ruokatarvikkeita. Matkalla kokeilin uuden Sonyni 16-kertaista zoomia Arc de Triomfiin...aika hienoa.


These photos are from Spain, Barcelona. At last we are here again with my husband! We went at once for swimming, and the see water was so warm. We also went to barber, it costed only 12 euros for 2! 

So nice to be here!

7 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Oi miten ihanaa! Que disfruten de Barcelona!

Kiiris kirjoitti...

Meillä oli monta vuotta kakkoskoti Espanjassa. Voi miten hyvin muistan kuvaamasi tunteet.....
Mitä parhainta lomaa toivottaa Kiiris!

Vikki kirjoitti...

Kiva katsella ja kuulla tällaisia tunnelmia!
Oikein hyvää lomaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kamera toimii hienosti ja näyttää kadehdittavan lämpimältä ja hienolta. Nauti nyt täysin siemauksin

Cheri kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta. Virkistävää Barcelonan aikaa.

Tillariina kirjoitti...

Ostin muuten saman kameran tällä viikolla kun sinulla (Sony)! Tänään kuvasin ekat kuvani sillä. Pikkusen jo pääsin jyvälle siitä, mutta on siinä eri logiikka kun mun vanhassa Canonissa. :)

Matkatar kirjoitti...

Hei kiva! Minullakin on ollut Nikonia ja Pentaxia, tämä on eka Sonyni. Onhan siinä hyviä puolia paljon, mutta täydellinen se ei ole...tuskin mikään. En nyt ihan sitä täysin itsekään osaa vielä käyttää. Eipä tullut kummoista ohjekirjaa mukana ja kameran omakin on vielä sekava. No netissä on laajempi...vaan ihana zoomi vai mitä!?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...