sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Leppoisa viikonloppu /Nice weekend

Mitä kaikkea mukavaa yhteen viikonloppuun voikaan mahtua! Nyt kun viimeinenkin nuori "lähti pesästä", on oppinut arvostamaan ja odottamaan innolla lasten vierailuja -kuten myös sitä kahdenkeskistäkin aikaa.

Yritän edelleen päästä parvekkeella olevista omenapusseista eroon ja tein perjantai-iltana meille kahdelle "iltaherkkuannokset". Alla on vaniljakiisseliä ja päällä kauraomenapaistosta. Oli muuten hyvä yhdistelmä!

I`ve had a very nice weekend. I have baked some apple goodies for me and my husband. We also got some guests: our daughters came with their boyfriends. Erika and Pauli stayed for night and we heated the sauna. Afterwards we watched the movie "The skin I live in" by Pedro Almodóvar. It is an interesting horror -story which I highly recommed!

Have a nice Sunday, it`s raining here in Finland so I`m not going to go out...


Eilen aamusella innostuin tekemään juustokakkuakin. Laitoin täytteen sisään omenalohkoja+kanelia ja päällekin omenaviipaleita koristeeksi. Onneksi ei tarvinnut kahdestaan tätä alkaa mussuttamaan, sillä saimme nuorisoa kylään.

Omenajuustokakku / Apple cheesecake


Anne ja Taavi kävivät kertomassa kuulumisiaan / Anne and Taavi 

Iltapäivällä Anne ja Taavi lähtivät ja Erika tuli uuden poikakaverinsa Paulin kanssa meille. Kävimme   kävelyllä vuokraamassa dvd:n ja illalla lämmitimme saunan ja avasimme Barcelonasta tuomamme kuohuviinipullonkin. 


Tässä keräillään saunan jälkeen iltapalaa elokuvan kanssa syötäväksi. / Something to eat and drink with movie...

Luis löysi Titon jalkapallon ja repi sieltä täytteet...sitten se kulki pallon riekaleet suussa.
Luis with broken football
Leffa, jonka vuokrasimme oli Pedro Almodóvarin "Iho jossa elän" (La piel que habito) Kävimme Kaukon kanssa katsomassa tämän jo elokuvissa (mukava kuunnella espanjaa), mutta nuoret eivät olleet sitä nähneet ja suosittelimme sitä heille. Elokuva pitää otteessaan alusta loppuun saakka ja tarinan karmivuus paljastuu vähitellen katsojalle. Kannattaa siis katsoa!

(kuva netistä)
Nyt alankin tässä jumppaamaan ja katselen/kuuntelen netistä samalla Sturm der Liebe -hömppää, joka on "paheeni". Kotoisaa sunnuntain jatkoa, sateellahan saa olla sisällä ilman tekosyitä! 
Seuraavaa viikonloppua odotellessa...5 kommenttia:

Harakka kirjoitti...

Puhut kyllä asiaa, ettäkun lapset muuttavat pois "pesästä", niin kiva on heitä saada välillä kyläilemään. Mutta sitten niitä kahdenkeskisiä hetkiäkin on ihan kiva välillä viettääkkin.
Molemmat ovat kivoja hetkiä.
Ihania herkkuja olet siellä tehnytkin, kiva, kun on jotain tarjottavaa, kun lapset tulevat käymään ja sullakin meni parempiin suihin kaakut varmaan, hi!
Sulla on nätti koiruli, onko se chihuahua?
Mullakin on nyt vähän samanlainen.

Yaelian kirjoitti...

Minun lapsukaiseni on siellä kaukana Suomessa,mutta ehkä ensi helmikuussa saan hänet(ja tuoreeen vaimonsa)kylään.Mmm,ihanan näkoinen juustokakku;muutenkin rakastan juustokakkuja! Ja pikku chihu niin suloinen:)

Matkatar kirjoitti...

Eri maassa kun asuu, silloin näkee lapsia harvemmin, ja se on ikävä puoli. Vaikka minäkin odotan talvea, koska silloin lähdemme pidemmäksi aikaa taas Barcelonaan, niin silti hirvittää se kun ei lapsia näe pitkään aikaan. Onneksi on meset ym. hyvät systeemit!

Matkatar kirjoitti...

Kiitos, täytyy lapsille aina jotain herkkuja tehdä. Tuo pikku koira on chihuahua, se on Erikan Luis, Nooralla (vanhempi tyttö) on Tito, myös chihu. Ne ovat aivan ihania!

Amanda kirjoitti...

Oih minkä näköinen omenajuustokakku!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...