sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Uuden uutukaiset kengät / New pair of shoes

Olen jo pidempään etsinyt sellaisia kenkiä, joille on paljon vaatimuksia. Niiden tuli olla tietysti mukavat jalassa, että niillä voi kävellä pidemmänkin matkan. Kuitenkin niiden tuli olla sen verran nätit, että niitä voi käyttää hameenkin kanssa. Vihdoin taisin sellaiset löytää Aleksi 13:sta. Näissä on sekin hyvä puoli, että ne on nopea sujauttaa jalkaan ja pois tarvittaessa.

I have already searched for a long time this kind of shoes. I thought they should be pretty enough to wear them with skirt. Moreover they should be comfortable enough to walk long distances. I like these new shoes, they are pretty with trousers or with skirts. The earrings and the bag are from Barcelona.

Have a nice Sunday, at least here it`s nice sunny!
Tässä asuni perjantailta. Tuon jakun löysin H&M:stä ja Nanson mekon löysin kirpparilta muutamalla eurolla. Kassi on Barcelonan löytöjä. 

Tälläisiä "liivimekkoja" on tullut nyt aika paljon kauppoihin, ja ne ovat varsin käteviä ja mukava pitää päällä. Oletteko hankkineet? Minulla on vain tämä yksi, mutta tekisi mieli hankkia toinenkin eri värisenä.


Nämä ihanat sudenkorentokorvikset ostin viime reissulta Barcelonasta. 

Vaihteeksi erilainen postaus tällä kertaa, mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille! Meillä ainakin paistaa niin ihanasti aurinko! 7 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Asusi näytti kivalta. Ihanat korvikset. Ja monen menon kengät.

Kiiris kirjoitti...

Hyvältä näyttää!!! Kengätkin :) Ihana väri.

Itse olen sellainen tallustaja, että mitä lähempänä maata, sen parempi:)

Tillariina kirjoitti...

Mun sydän sykkii eniten tietysti sudenkorentokorviksille! :)

Hyvää sunnuntaita!

Matkatar kirjoitti...

Kiitos Ninni!

Matkatar kirjoitti...

Kiitos! Minä taas pidän kyllä korkeistakin koroista, mutta eihän niillä pitkiä matkoja voi kävellä ja minä tykkään paljon kävelemisestä!

Matkatar kirjoitti...

:D kiitos.

Vivi Vinna kirjoitti...

Miusta nuo sudenkorentokorvakorut on tosi ihanat! :)Ja muutenkin hyvältä näyttää. Kivan erilainen postaus! :)http://vivivinna.blogspot.com.es/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...