sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Vastaus Perjantaivalheeseen

Lupasin sunnuntaina vastata perjantaina lähettämiini "valheisiin". No, lähdetään yksi kerrallaan kertomaan mikä on totta, mikä ei

1. Olin mukana kun teini-ikäiselle tytölleni tehtiin tatuointia niskaan. 
Totta, tytölleni tuli hienot siivet selkään. Tätä ei kukaan epäillyt.

2. Jouduin palauttamaan kirjastoon kaksi samaa kirjaa, koska niille oli varaus. Onneksi sain toisen takaisin.
Kyllä vain, opiskelemme mieheni kanssa espanjaa kansalaisopistolla ja olin varannut molemmille opiskelukirjat kirjastosta. Niihin tuli kuitenkin varaus, mutta toisen varaus vapautui palauttaessani ne ja sain toisen takaisin. Eipä tätäkään kukaan ihmetellyt.

3. Söin metsäkävelyllä herkullisen näköisen punaisen marjan, vaikken tuntenut sitä. Ei ollut hyvää!
No, totuus on että luulin syöneeni punaisen viinimarjan, koska pensas näytti ihan siltä. Maku oli kuitenkin ihan muuta. Kaksi arveli tätä, muttei siis ollut tämäkään.
4. Valehtelin eräälle mummolle, että söimme viime viikolla berliininmunkit yhdessä.
Tätä arveli 4 kommentoijaa, mutta ikävä kyllä taisin vähän huijata mummoa. Hän on huonomuistinen, ja varmaan vähän minäkin, koska sekoitin hänet toiseen mummoon, jonka kanssa söimme ne munkit. Kerroin tälle mummolle tehneemme niin, ja hän uskoi sen, enkä sitten viitsinyt enää korjata asiaa kun muistin kenen kanssa ne munkit tulikaan syötyä...

5. Tapasin henkilön, joka kerää pullonkeräyspisteiden viereisistä roskiksista muovikasseja, vie ne kylpyhuoneeseensa, pesee ne huolellisesti ja kuivattaa narullaan. Tähän mennessä pusseja on kertynyt 1000 kpl.
Ihme kyllä tätä ei kukaan ihmetellyt, sen verran ilmeisesti omituisia ihmisiä maassamme elelee. Tapasin tämän henkilön eräällä kirpparilla, jonne hän niitä pusseja pesee ja laittaa asiakkaiden ostamat tavarat niihin. 

6. Rinkutin ovikelloa monta kertaa kerrostalon rappukäytävässä ja kailotin oven läpi:  "Sari täällä!"
Tätäkään ei kukaan epäillyt, mutta tätä en tehnyt kuluneen viikon aikana. Silloin kun oli Olympialaiset ja mummot ja vaarit kuuntelivat telkkaria täysillä, sai ovikelloa soitella moneen kertaa, hakata ovea ja huutaa käytävässä, mutta silti ei aina kuultu.

7. Kuulin tunnin sisällä neljällä eri ihmisellä olevan huomenna 15.9 syntymäpäivä!
Itse olisin varmaan veikannut tätä, mutta kukaan ei epäillyt tätä kohtaa. Totta se on, eräs mummo työpäivän aikana sanoi, että hänellä on 15.9 syntymäpäivä, samoin hänen lapsenlapsellaan ja pojan anopilla. Seuraava mummo kertoi sitten, että hänen lapsenlapsellaan on myös 15.9 syntymäpäivä. Aikamoista sattumaa!

8. Olen viluinen ihminen, mutta joskus minullekin tulee kuuma. Tässä eräänä lämpimänä alkusyksyn päivänä lähdin ulos ja tajusin, että minulla oli takin alla aluspaita, collagepaita ja villatakki...ehkä se oli vähän liikaa.
Noloa, totta tämäkin, eikä kukaan edes epäillyt asiaa. Taidatte jo tuntea minut liian hyvin...

9. Kävin Lidlissä ostoksilla ja kärryyn tarttui ehkä hieman liikaa "ylimääräistä", kuten pari suklaalevyä, lakupussi ja jäätelöä. Kyllä, olen laihiksella, tai ainakin yritän olla.
Tätä joku veikkasi, mutta kyllä näin kävi perjantaina. Olen aikamoinen herkkusuu, mutta onneksi se ei kovin pahasti näy..."laihikseni" tarkoittaakin pääasiassa ruokavalion muuttamista terveellisempään suuntaan karsimalla liikoja herkkuja.

10. Rentouduin kuntosalilla niin, etten tuntenut missä asennossa käteni ovat.
Tätäkään ei kukaan veikannut, vaikka mieheni sitä vähän epäili. Mutta Bodybalancen jälkeen on niin upea 10 minuuttia kestävä rentoutushetki, että siinä rentoutuu totaalisesti.


Kiitos kaikille kommentoijille, oli hauska tehdä tälläinen kysely!


1 kommentti:

Matonkude kirjoitti...

Hauskoja asioita sinulle on tapahtunutkin :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...